Zoveel makkelijker werken met tijdregistratie

Werken aan je eigen bedrijf is natuurlijk fantastisch en het is helemaal leuk om je eigen personeel te hebben. Er zitten toch ook wel wat nadelen aan die ik aan het begin niet voorzien had. Zo kostte het me heel erg veel tijd om de tijdregistratie op orde te krijgen. De administratie duurde hierdoor een stuk langer en daar had ik toch eigenlijk geen tijd voor. Ik had er vervolgens voor kunnen kiezen om hier een personeelslid voor aan te nemen, maar ik kwam in mijn zoektocht terecht op de website https://www.personeelssysteem.nl/. Dit bedrijf heeft een speciale tijdregistratie ontwikkeld die eigenlijk alles voor je bijhoudt en het daardoor allemaal een stuk gemakkelijker voor mij maakt.

  • Tijdregistratiesysteem
  • Desktop
  • App

Er zijn een aantal verschillende opties waar je voor kunt kiezen en er zijn dan ook variƫrende mogelijkheden hoe het personeel kan inklokken. Met tijdregistratie kun je een soort klokje aan de muur hebben waar mensen in en uit kunnen klokken. Dit kan bijvoorbeeld met een vingerprint of een sleutelhanger. Je kunt het zo makkelijk maken als je zelf wilt en je kunt het aanpassen aan de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld veel personeel dat buiten de deur werkt? Dan kan het handig zijn om je werknemers de mogelijkheid te bieden om in te klokken via een app of een desktop.

Meer weten over het gemak van de tijdregistratie

Sinds de eerste keer dat ik met de medewerkers van PersoneelsSysteem heb gesproken, was ik eigenlijk al enthousiast over het product. Het duurde echter nog even voor mij voordat ik ook echt koos voor deze manier van tijdregistratie. Ik was ergens toch een beetje bang dat mijn personeel er niet heel erg blij van zou worden en dat was toch eigenlijk niet wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik het in een vergadering naar voren gebracht en het merendeel van mijn personeel stond er eigenlijk wel voor over. Ik ben toen overgegaan op meer serieuze gesprekken met de medewerkers van PersoneelsSysteem. Zij hebben me toen nog meer verteld over de tijdregistratie en hoe wij dit binnen ons bedrijf precies konden inzetten. Ik heb er toen samen met een aantal werknemers naar gekeken en op die manier hebben we besloten dat dit inderdaad de juiste oplossing is voor ons bedrijf. Ik blijf als baas natuurlijk de uiteindelijke beslisser, maar ik vond het toch wel erg belangrijk om ook van mijn personeel te horen of zij hier blij van zouden worden. En dat was dus zeker het geval.

Een eenvoudige administratie

De uren die ik kwijt was aan het doen van al dat personeelsadministratie heb ik inmiddels weer terug. De tijdregistratie zorgt er namelijk voor dat er een heleboel dingen automatisch worden bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan wie er wel en niet in het bedrijf is. Wat de personeelskosten zijn op dat moment en wat de premies en belastingen zijn die ik moet afdragen. Het maakt dingen zoveel makkelijker voor me. Zelfs met de tijdregistratie moet ik natuurlijk nog wel een aantal dingen zelf doen op het gebied van administratie, maar het is dusdanig minder geworden dat ik me daar eigenlijk geen zorgen meer over maak. Daarom kan ik iedere ondernemer met personeel de tijdregistratie van PersoneelsSysteem aanraden. Het is de manier om dit een stuk makkelijker voor jezelf te maken en weer een hoop tijd vrij te maken voor veel belangrijkere dingen die jij kunt doen voor je eigen bedrijf. Er zijn natuurlijk uiteenlopende oplossingen op dit gebied, maar dit is toch wel de beste oplossing die ik kan bedenken!

Reageren is niet mogelijk