Zou u baat kunnen hebben bij een cursus assertiviteit?

Bij mij op het werk werken heel veel mensen die niet bang zijn om van zich te laten horen. Dat is voor mij lastig want ik merk dat ik het lastig vind om voor mezelf op te komen. Dat brengt mij iedere keer weer in de problemen. Zo kregen wij bijvoorbeeld vorig jaar te horen dat de mensen die het beste gepresteerd hadden op het werk, een salarisverhoging zouden krijgen. Ik heb al jaren heel goede resultaten afgeleverd, maar een van mijn collega’s heeft het voor elkaar gebokst om het te laten lijken alsof dit allemaal zijn werk was en hij ging er daarom met de salarisverhoging vandoor. Dat zijn dingen die mij veel vaker gebeuren en daarom heb ik besloten om mijzelf aan te gaan pakken omdat ik tot dusver te vaak over mij heen liet lopen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik iets aan mijn probleem zou kunnen gaan doen. Ik heb toen gezien of ik misschien een cursus assertiviteit zou kunnen gaan volgen. Als ik een cursus assertiviteit zou kunnen volgen, zou dat voor mij waarschijnlijk heel prettig kunnen zijn. Ik ben daarom gaan kijken of er ├╝berhaupt zoiets als een cursus assertiviteit te vinden was bij mij in de buurt. Ik heb toen gezien dat wanneer je een  cursus assertiviteit wilt volgen, je het beste een keer naar de site van Assertief.nl kunt gaan. Ik wilde niet alleen maar leren hoe ik beter voor mezelf kon opkomen, ik wilde gewoon als mens gaan groeien en daarom leek de cursus assertiviteit die ik op deze site vond, mij heel erg interessant. Ik heb toen gekeken of het mogelijk was om mij voor deze cursus assertiviteit in te schrijven. Ik had namelijk al snel het idee dat ik niet langer verder hoefde te zoeken naar een goede cursus assertiviteit omdat deze van Assertief.nl een heel goede indruk op mij maakte. Ik ben daarom ook blij dat ik deze pagina gevonden heb en ik kan iedereen aanraden om ook een keer naar deze site te gaan kijken wanneer u ook graag wat assertiever zou willen worden. 

Deze cursus assertiviteit is heel goed opgezet 

Ik heb inmiddels de cursus assertiviteit gevolgd en ik kan u zeggen dat ik er spijt van heb dat ik deze cursus assertiviteit niet heel veel eerder ben gaan volgen. Wanneer je namelijk aan jezelf wilt werken, is deze cursus assertiviteit alles wat je nodig hebt. Wij hebben les gehad van een heel goede docent en wij hebben heel goede oefeningen en commentaar gekregen. Daardoor hebben wij heel veel geleerd en ik weet zeker dat ik daar de rest van mijn leven iets aan kan hebben. Ik kan daarom iedereen een cursus assertiviteit aanraden. 

Wilt u zich ook inschrijven? 

Als u zich ook wilt inschrijven voor een training, dan raad ik u aan om:

  • Even naar Assertief.nl te surfen 
  • Te lezen wat u allemaal tijdens de cursus kunt gaan leren 
  • U vandaag nog in te schrijven via deze site 

Ik kan u deze pagina van harte aanraden. U zult zien dat u hier heel veel kunt leren.                     

Reageren is niet mogelijk