Zomerkamp voor de kinderen

Mijn vriendin en ik hebben twee kinderen van acht en tien jaar oud. Tijdens de zomervakantie is het altijd lastig om de kinderen bezig te houden. Wij hebben allebei een volledige baan, waardoor wij niet altijd thuis kunnen zijn. Gelukkig zijn de kinderen oud genoeg om zichzelf te vermaken, daarnaast kunnen ze ook langs bij opa en oma en vriendjes. Dit jaar wilden zij voor het eerst op zomerkamp en dat vonden mijn vriendin en ik een goed idee. Op de website zomerkamp.com vonden zij een leuk kamp en daar hebben zij het erg leuk gehad. Elke zomervakantie is het lastig voor mijn vriendin en mij om de kinderen bezig te houden. Wij hebben allebei een baan van veertig uur en kunnen niet de hele zomer vrij nemen, de kinderen hebben namelijk veel langer vakantie dan ons. Toen zijn kleiner waren, konden zij een aantal weken bij opa en oma blijven, maar dat willen zij nu slechts voor een paar dagen doen. Gelukkig zijn ze al wat ouder, zodat zij ook zichzelf bezig kunnen houden, of naar vriendjes kunnen gaan. Wij gaan volgende week met de kinderen op vakantie, maar wilden toch graag dat ze verschillende leuke activiteiten konden doen. De kinderen kwamen zelf met het idee om op zomerkamp te gaan en dit vonden wij een leuk idee. Wij vonden het echter wel belangrijk dat wij een kamp bij een goed bedrijf konden boeken en dat het kamp leerzaam zou zijn. De kinderen wilden graag samen op zomerkamp gaan, want zij vonden het toch een beetje spannend zonder ons. Voor ons was dit ook fijn, want dan konden zij altijd nog met elkaar praten. 

Een Bushcraft zomerkamp boeken

Samen met mij, zochten de kinderen naar een leuk zomerkamp en wij vonden al snel de website zomerkamp.com. Op deze website zijn veel verschillende leuke kampen te boeken en de kampen zijn ingedeeld op leeftijd. De kinderen vonden een kamp dat zij leuk vonden en dit was het Bushcraft kamp. De kinderen vinden het leuk om buiten te spelen en het verbaasde mij niet, dat zij voor dit kamp kozen. Het kamp zou zeven dagen duren en zij zouden veel interessante dingen leren en lekker actief bezig zijn. Mijn vriendin en ik vonden de prijs voor het zomerkamp erg goed en besloten om dit kamp voor de kinderen te boeken.

Een erg leuke tijd op het kamp

Vorige week was het Bushcraft zomerkamp en de kinderen hebben een erg leuke tijd gehad. Het kamp was goed georganiseerd en elke dag hadden zij een druk programma. Zij hebben veel vriendjes gemaakt en veel nieuwe dingen geleerd, zoals het maken van een hut, vuur maken en koken in de natuur. Voor de kinderen was er ook genoeg vrije tijd, zodat zij ook de dingen konden doen die zij leuk vonden. De kinderen waren erg positief en willen volgend jaar weer op kamp via zomerkamp.

  • Op de website staan veel verschillende kampen
  • De kampen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep
  • Wij vonden het een goede prijs voor een zomerkamp
  • De kinderen hebben een leuke tijd gehad en veel geleerd

Reageren is niet mogelijk