Zoekt u een destilleerketel?

drankstoken is een online bedrijf welke u alle producten kan aanbieden welke u nodig heeft voor het stoken van uw eigen drank. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een destilleerketel. De destilleerketels, en andere producten, welke u kunt vinden op de website van drankstoken zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit heeft als gevolg dat u in deze destilleerketel ook drank kan stoken welke van zeer hoge kwaliteit zal zijn. Alcohol stoken in een destilleerketen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Voordat u een destilleerketel koopt bij drankstoken, is het erg belangrijk om erachter te komen hoe een destilleerketel werkt en waar u op moet letten wanneer u de ketel wil gaan aanschaffen. Zo moet het bijvoorbeeld een sterke ketel zijn, omdat de ketel heel veel warmte moet kunnen verwerken. De speciale roodkoperen destilleerketels van drankstoken kunnen deze hitte uiteraard perfect verdragen. Een mogelijkheid om uw eigen drank te kunnen stoken is door zelf een destilleerketel te maken. Hiervoor biedt drankstoken u ook alle benodigdheden aan. 

De typen destilleerketels van drankstoken

Wanneer u gaat beginnen met stoken van uw eigen drank heeft u uiteraard een destilleerketen nodig. Het assortiment van drankstoken bevat vele typen destilleerketels en natuurlijk ook de benodigde accessoires passend bij elke type ketel. Welke type destilleerketel u moet kopen is onder andere afhankelijke van het type drank welke u wilt gaan stoken. Het type destilleerketels welke u kunt vinden bij drankstoken zijn:

  • Destilleerketels. Met dit type ketel kunt u de meeste typen dranken maken.
  • Moonshineketels. Dit type ketel kan gebruikt worden om de beste persoonlijke moonshine te brouwen.
  • Whiskyketels. Met whiskeyketels kunt u uw eigen lekkerste whisky stoken.

Deze destilleerketels zijn allemaal natuurlijk gemaakt van uitstekende kwaliteit. Verder worden de ketels verkocht tegen de scherpste prijzen en worden ze verstuurd met gratis verzending. Op de website van drankstoken kunt u ook nog diverse accessoires vinden welke passend zijn bij uw type destilleerketel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een alcoholmeter, gist of een kookplaat. Ook kunt u bij drankstoken RVS wijnvaten bestellen. 

Zelf een destilleerketel maken

Wanneer u graag creatief wilt zijn, of de drank helemaal uw eigen wilt maken, is het ook mogelijk om zelf een destilleerketel te maken in plaats van deze te kopen. De bestanddelen van een ketel zijn een stookketel, een kolom, een bocht en een koeler. Het is mogelijk om uw eigen stookketel te maken uit bijvoorbeeld een oude boiler, een oud vat of zelfs een oude theepot. Er zijn dus veel mogelijkheden om uw eigen destilleerketel van te maken. Wanneer u zelf een destilleerketel maakt is het belangrijk om erop te letten dat de basis van uw ketel gemaakt is van koper. Dit is belangrijk omdat koper een materiaal is welke zeer goed te bewerken is en daarnaast ook zeer goed warmte geleid. De bocht en de koeler van de zelfgemaakte destilleerketel kunnen gemaakt worden uit een stuk koperbuis. Het internet biedt verschillende instructies voor het bouwen van uw eigen destilleerketel. 

Wilt u meer informatie weten over de werking van een destilleerketel? Of wilt u graag uw eigen destilleerketel kopen bij drankstoken? Neem dan contact op en plaats uw bestelling!

Reageren is niet mogelijk