Zoek niet langer naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag

Schoonmaken is niet iedereen zijn favoriete klusje. Toch is het nodig om kantoorpanden, winkelvloeren en magazijnvloeren dagelijks schoon te maken. Om nog maar te zwijgen van de openbare toiletten. Is uw bedrijf gevestigd in de Randstad, bijvoorbeeld in de regeringshoofdstad van dit land? En zoekt u daarom naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf-constantbv.nl aan het juiste adres. Een schoonmaakbedrijf in Den Haag zult u natuurlijk wel kunnen vinden, maar niet tegen dezelfde aantrekkelijke voorwaarden en voordelen die wij u kunnen leveren. Want u krijgt bij ons bijvoorbeeld een proefperiode van 2 maanden. Bevalt het werk van dit schoonmaakbedrijf dat Den Haag graag aandoet u goed? Dan wilt u wellicht langer gebruikmaken van onze diensten. We werken in principe op geheel op basis van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een jaarcontract waarbij het schoonmaakbedrijf Den Haag drie keer per week aandoet waarvan we op één van deze drie dagen extra schoonmaakwerkzaamheden verrichten? Dan kan dat allemaal geregeld worden. We zijn een transparant bedrijf dat kantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij is het van belang dat er naar u geluisterd wordt en dat er een offerte opgesteld kan worden waar ruimte tot onderhandeling bestaat. Dat is dan ook zeker een van de redenen waarom onze offerte altijd geheel vrijblijvend is. Dus haal ons als schoonmaakbedrijf in Den Haag aan, daar gaat u beslist geen spijt van krijgen.

Dankzij een schoonmaakbedrijf in Den Haag altijd een schone start

Ons schoonmaakbedrijf kan Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of Leiden aandoen. We kennen de gehele Randstad op ons duimpje en hebben een groot personeelsbestand. Ze zijn allen gekwalificeerd en in het bezit van het RAS keurmerk. Daarnaast voldoen we aan alle licentie en het belangrijke OSB-keurmerk. We werken vanuit het midden van deze regio, Alphen aan de Rijn en kunnen dus snel als schoonmaakbedrijf in Den Haag u van dienst zijn. Wat zijn zoal de werkzaamheden die we van u kunnen overnemen? Een greep uit de mogelijkheden:

  • Het interieuronderhoud. Dit is wellicht de meest gevraagde schoonmaakwerkzaamheid van ons bedrijf. Het gaat om het schoonmaken van kantorencomplexen. Het afnemen van tafels, legen van prullenbakken, reinigen van sanitair et cetera,
  • Uw ramen moeten natuurlijk ook regelmatig schoongemaakt worden, doe ook in dit geval een beroep op ons,
  • Gevels reinigen we ook net als de bouwoplevering. Dat komt neer op het verwijderen van bijvoorbeeld kitresten en verfresten of het verwijderen van achtergelaten en onnodig bouwmateriaal.

Zowel winkels als kantoorgebouwen maar ook magazijnen en zelfs bouwterreinen hebben baat bij en goed schoonmaakteam. En dat is waar wij om de hoek kijken. Hebben we u al overtuigd? Zo niet dan hopen we dat u eens op onze website kijkt want daar vindt u vele voorbeelden van ons werk. Op Facebook kunt u bijvoorbeeld vele foto’s vinden van ons schoonmaakwerk.

Wij werken vanuit Alphen aan de Rijn door de hele Randstad

Neem gerust even telefonisch of per mail contact met ons op. We zijn erg benieuwd naar uw wensen zodat we een offerte op maat kunnen sturen. Pas als u akkoord gaat zal het werk beginnen. En dan hebt u dus nog 2 maanden proeftijd. We zijn regelmatig op zoek naar personeel omdat we natuurlijk in grote delen van Nederland werken. Mocht u het zien zitten om te werken als schoonmaker in een complex team waar men op elkaar ingespeeld is, dan moet u zeker even bij onze vacatures kijken. Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Bookmark dan de website en kijk volgende week nog eens.

Reageren is niet mogelijk