Zeer tevreden over de legbordstellingen

Een aantal jaar geleden ben ik mijn eigen (kleine) uitgeverij begonnen. In het begin waren de plannen zeer ambitieus en stalde ik mijn voorraad bij de distributeur die wij altijd gebruikten. We publiceren boeken voor een zeer specifieke markt en dat betekende uiteindelijk dat de opslagruimte waar we gebruik van maakten in veel gevallen niet de meest efficiƫnte manier van werken was. Daarnaast werd na een aantal jaar ook wel duidelijk dat de (vaste) klanten die we hebben graag een meer persoonlijke service krijgen en met een (massale) distributeur is dat toch erg lastig. Steeds vaker hield ik daarom een eigen voorraad op kantoor om zo de klanten toch van een persoonlijke service te voorzien. Dit werd met open armen ontvangen en het aantal klanten groeiden gestaag sinds ik die beslissing heb genomen. Het was dan ook een zeer logische stap om dit te blijven doen en zelfs verder uit te bouwen. Maar we wilden de boeken uiteraard wel op de best mogelijke manier opslaan. Al snel vonden we een goede opslagruimte, nu nog een manier om deze in te richten. Die vonden we in de vorm van de legbordinstellingen van L.P. Petersen. Hier hebben ze legbordstellingen van verschillende merken.

  • Polypal
  • Nedcon
  • Bruynzeel
  • GS3

Deze merken hebben allemaal zo hun eigen voordelen en eigenschappen. Gelukkig konden we bouwen op de kennis van de medewerkers van L.P. Petersen. Zij hebben ons uitstekend geholpen met het maken van een keuze voor de legbordstellingen die het beste bij ons zouden passen.

De beste service bij de legbordstellingen

Het aanschaffen van zoiets als legbordstellingen zal door de meeste mensen (en zelfs ondernemers) niet als een hele spannende aangelegenheid gezien worden. Toch is het wel iets waar je goed over na moet denken. Niet omdat de legbordstellingen zelf nu zo van belang zijn, maar de producten die je erop opslaat natuurlijk wel. De keuze voor de juiste stellingen werd dan ook ineens zeer belangrijk, omdat de boeken die wij publiceren belangrijk zijn voor ons. We wilden dus legbordstellingen die voldoen aan bepaalde eisen. Zo moeten ze sterk genoeg zijn om de stapels boeken die we willen en moeten opslaan te houden. Ik zou het toch wel erg vervelend vinden om op een ochtend de opslagplaats binnen te lopen om te ontdekken dat een van de stellingen het begeven heeft en al mijn waardevolle boeken op de grond liggen. Ik kan je vertellen dat dat niet goed voor ze is! Gelukkig verkopen (en verhuren) ze bij L.P. Petersen alleen maar stellingen van een uitstekende kwaliteit. Of je nu kiest voor legbordstellingen of een andere optie, je kunt erop vertrouwen dat ze hun werk zullen doen!

Het huren of kopen van legbordstellingen

Naast de hoge kwaliteit van de stellingen van L.P. Petersen kun je ook rekenen op een uitstekende service. Heb jij voor slechts een korte periode stellingen nodig? Kies dan voor de optie om deze te huren. Zit je wat krap bij kas? Dan kun je ook voor tweedehands stellingen gaan. Uiteraard zijn deze nog steeds van een prima kwaliteit en zitten er amper gebruikssporen aan, maar ze zijn wel iets lager in prijs en ieder klein beetje helpt! Als jij het lastig vindt om te bepalen wat het beste in jouw situatie zal passen, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met de medewerkers van L.P. Petersen. Zij staan je graag te woord en kunnen je advies geven waar je ook echt wat aan hebt. De service die zij bieden is erg goed en de medewerkers zijn hele fijne mensen. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk