Workshop feedback geven gezocht? De meest favoriete eendaagse workshop bij Tijdwinst.com!

Bent u opzoek naar een workshop feedback geven? Dan heet Tijdwinst.com u van harte welkom! Wanneer u het moeilijk vindt om feedback te geven of bang bent dat de boodschap niet juist overkomt en/of de relatie met een ander verstoort, is deze workshop zeer geschikt voor u. Feedback geven (en ontvangen) is namelijk cruciaal in het leven. Ons team van experts geven door heel Nederland workshops die mensen helpen om te leren feedback te geven. Op een inspirerende wijze zult u binnen één dag alle tools en informatie ontvangen, waarmee u gelijk aan de slag kunt. Helder en duidelijk feedback kunnen geven, doet u na het volgen van de meest favoriete ééndaagse workshop bij Tijdwinst.com!

Workshop feedback geven

Feedback geven en kunnen ontvangen is tegenwoordig dagelijks aan de orde. In veel bedrijven en organisaties is het belangrijk om in grote groepen en met iedereen te kunnen samenwerken. Een cruciaal aspect om dit in goede banen te laten verlopen, is het geven van feedback. Ons team van experts leert u graag meer over feedback. U zult de beste inzichten en praktische technieken leren, die nodig zijn om helder en op een constructieve wijze feedback te geven en te ontvangen. Veel mensen vinden het echt moeilijk om te zeggen tegen iemand wat zij echt vinden. Stel dat u samenwerkt en u stoort u mateloos aan het gedrag van één van de leden, dan kan dit op den duur flink escaleren, zonder dat er nog maar één duidelijk woord is uitgesproken. Dit is niet alleen heel frustrerend voor u en onnodig, maar zorgt ook voor minder professionaliteit op de werkvloer. Waarom mensen het moeilijk vinden om feedback te geven? Dat is heel verschillend. Het kan te maken hebben met zelfvertrouwen, onzekerheid, angst voor de reactie of het niet willen beschadigen van de relatie. Voorkomen is echter altijd beter dan genezen. In een gezonde samenwerking dient er op een professionele en eerlijke wijze over bijna alles gepraat te kunnen worden. Tijdwinst.com helpt u hierbij graag verder tijdens een workshop feedback geven.

Leren feedback geven bij Tijdwinst.com

Veel andere mensen hebben de afgelopen jaren onze meest populaire eendaagse feedback training gevolgd. De dag start om 09:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Van begin tot eind zult u worden geïnspireerd en de nodige kennis en competenties voor het geven van feedback naar een hoger niveau tillen. Opbouwende feedback geven en ontvangen draagt namelijk bij aan prettige onderlinge relaties en een goede samenwerking in het team. Gemiddeld wordt onze workshop door ruim 4,5 duizend mensen beoordeeld met een 8,6! Wij zijn trots om te mogen zeggen wij als opleider met deze cursus zijn uitgeroepen tot beste opleider van Nederland en dat al drie jaar op rij! Tijdens een training is er gegarandeerd ruimte voor persoonlijke aandacht. Maximaal 12 deelnemers kunnen per keer deelnemen aan de cursus. De workshop feedback geven is op basis van een ALL-IN prijs te volgen voor €395,- inclusief geheel verzorgde lunch en naslagwerk, zodat ook u binnenkort weer sterker en zelfverzekerder in uw schoenen staat en duidelijk feedback kunt geven. 

Voordelen workshop feedback geven bij Tijdwinst.com: 

  • Al drie jaar op rij beste cursus feedback geven van Nederland
  • Durven spreken en confronteren 
  • Kennis en competenties naar een hoger niveau tillen
  • Klein groepje van maximaal 12 personen
  • Meest favoriete eendaagse cursus 
  • Persoonlijke aandacht

Benieuwd naar meer informatie over deze workshop? Bezoek dan nu onze website: feedbackgeven.nl. U vindt er ook onze agenda met momenten waarop u deze cursus kunt volgen bij u in de buurt.

Reageren is niet mogelijk