Wilt u sneller een factuur maken?

Als wij een bestelling moeten verwerken via onze site, dan moeten wij altijd handmatig een factuur maken. Wij hadden vroeger namelijk nooit zoveel bestellingen via de site en dus hebben wij nooit echt geïnvesteerd in onze pagina. Nu wij merken dat heel veel mensen niet meer naar onze winkel komen omdat zij het huis niet uit willen, hebben wij ook gemerkt dat het aantal bestellingen via onze site heel sterk oploopt. Dat betekende dus dat wij heel veel werk hadden van het factuur maken en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij sneller een factuur maken konden. Het was namelijk van de zotte dat wij alles met de hand moesten schrijven, weliswaar op de computer maar toch. Wij wilden daarom graag bekijken hoe wij een factuur maken konden zonder dat wij daar zelf heel veel werk van zouden hebben. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben gezien dat wij het beste een keer konden kijken of er een bedrijf te vinden was dat het makkelijk voor ons kon maken om een factuur te maken zonder dat wij daar zelf heel veel tijd in hoefden te steken. Wij hebben toen bekeken waar andere bedrijven goede zaken hadden kunnen doen en wij hebben gezien dat de meeste mensen zeer lovend waren over de mensen van Teamleader.nl. Deze site wilden wij daarom graag even bekijken want wij lazen dat de meeste mensen heel tevreden waren over het feit dat je hier eenvoudig en snel een factuur maken kon met de software die zij aanboden. Toen wij de site gingen doornemen hadden wij al snel in de gaten dat wij een schot in de roos hadden gedaan. Deze mensen hebben heel interessante mogelijkheden te bieden en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij stappen zijn gaan zetten om te kijken hoe het factuur maken simpeler kon verlopen. Mocht u daarom ook graag sneller een factuur willen maken, kijk dan ook een keer op de site van Teamleader.nl om te zien wat u hier aan opties kunt vinden. Ik ben er zeker van dat u hier interessante mogelijkheden kunt vinden.

Wij kunnen nu geautomatiseerd een factuur maken 

Wij hebben met de mensen van Teamleader.nl overlegd over wat het beste zou zijn voor ons bedrijf en uiteindelijk hebben wij toen de middelen kunnen inslaan waarmee wij nu geautomatiseerd een factuur maken kunnen. Ik ben daarom zeer te spreken over onze stap om het onszelf gemakkelijker te maken want wij besparen onszelf nu zeeën van tijd. 

Wij kunnen meer bestellingen verwerken 

Sinds wij geen werk meer hebben van het factuur maken, kunnen wij heel veel meer bestellingen verwerken. Dat is ideaal omdat:

  • Wij nu betere service aan onze klanten kunnen leveren 
  • Onze klanten nooit meer op hun factuur hoeven te wachten 
  • Wij zelf heel veel tijd overhouden om ons op het bedrijf te richten 

Als u ook uw bedrijf wilt verbeteren, kijk dan een keer op de site van Teamleader.nl.                                  

Reageren is niet mogelijk