Wilt u ook een waterkoeler op de werkvloer?

Het hebben van een goede waterkoeler op de werkvloer brengt zeer veel voordelen met zich mee en is dan ook zeker het overwegen waard als u een kantoor of andersoortig bedrijf heeft. Het is namelijk zo dat het kopen of het huren van een waterkoeler bij ons u helemaal niet zo veel geld kost terwijl u nu misschien veel geld kwijt bent aan het kopen van frisdranken en koffie en thee. Als u bij ons bedrijf Aqua Light een waterkoeler wilt kopen of huren dan is dit dus zeker financieel gezien een goed idee. Ook is het natuurlijk zo dat het drinken van water zeer veel gezonder is dan het drinken van veel andere dranken. Daarnaast zorgen onze producten er voor dat het water altijd lekker koud is, of juist warm voor bijvoorbeeld thee en soep. Hierdoor weet u zeker dat uw medewerkers of personeel er veel gebruik van zullen maken. Handig is dat u bij ons niet per se een apparaat hoeft te kopen maar ook kan kiezen voor het huren van een waterkoeler. Hierbij bieden wij ook de optie om een totaalpakket te huren. Wij komen dan periodiek langs om de waterkoeler te onderhouden en brengen u bovendien geregeld vers water zodat u nooit zonder komt te zitten en hier zelf niet de deur voor uit hoeft. Wij kunnen u zoals u vast al heeft begrepen dus zeer veel voordelen bieden. Het is ook goed om te weten dat de prijzen die wij hanteren voor bijvoorbeeld een waterkoeler zeer laag zijn als u het zou gaan vergelijken met andere aanbieders. De combinatie van onze lage prijzen en de uitstekende kwaliteit van onze producten en onze uitstekende service zorgt er voor dat u er goed aan zult doen om voor ons bedrijf Aqua Light te kiezen. Wij hebben bovendien voor een ieder de juiste waterkoeler in huis omdat wij veel verschillende soorten hebben. Daarnaast kunnen de apparaten die wij verkopen gemakkelijk worden aangesloten en kunnen ze daarom bijna overal worden neergezet. Zoek dus niet verder als u een prachtige en functionele waterkoeler wilt aanschaffen, maar bestel direct via onze website of neem contact op met ons personeel voor een offerte.

Voor een ieder de juiste waterkoeler

Als u niet precies weet wat voor soort waterkoeler voor uw bedrijf handig is om aan te schaffen dan helpen wij u hier uiteraard graag bij. Omdat wij veel verschillende soorten hebben, zowel qua capaciteit als qua uiterlijk en prijs kunnen wij u hier altijd over adviseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren en voor verschillende gebruikte materialen. Ook hebben wij losstaande modellen beschikbaar maar kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een tafelmodel aan te schaffen of te huren. Wij kunnen u bovendien gunstige aanbiedingen doen als u bij ons meerdere apparaten wilt aanschaffen of bijvoorbeeld ook andere automaten op uw werkplek wilt. Wij kunnen u ook voorzien in bijvoorbeeld een koffie- en theeautomaat en daarom kunnen wij er voor zorgen dat u diverse soorten dranken beschikbaar zult hebben in uw kantoor of andersoortig bedrijf. U kunt bij ons dus niet alleen uitstekend terecht voor een waterkoeler maar ook voor veel andere producten, apparaten en diensten zit u bij Aqua Light zeer goed. Als u niet zeker weet of een waterkoeler voor u handig is en of het vaak gebruikt gaat worden kunt u ook kiezen voor een proefplaatsing. U kunt dan voor een laag bedrag kijken of het geschikt is voor uw werklocatie zonder dat u er meteen veel geld in hoeft te steken. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om te huren als u er niet meteen veel in wilt investeren. U kiest eenvoudig welke optie voor u het meest handig of gunstig is en wij zorgen dat het allemaal goed komt. Wilt u weten wat voor waterkoeler u bij ons kunt kopen of huren? Dan kunt u het beste even rondkijken op de site of contact met ons opnemen. Wij verkopen onder andere de volgende merken en modellen via onze website:

  • RFX Silver KK
  • Quarrtz RVS KK
  • Rondy RVS KK
  • Onyx Table KK

Daarnaast hebben wij, zoals eerder al te lezen valt in deze tekst, ook automaten die warm water kunnen leveren en hebben wij ook speciale koffieautomaten en soep- en theeautomaten. U kunt het dus zo gek niet verzinnen of wij hebben het wel te koop staan. Voor een complete oplossing op het gebied van drinken op de werkvloer kunt u dus zeer goed bij Aqua Light terecht.

Ervaren en gedreven op het gebied van water- en filtercoolers

De oprichters van ons bedrijf zijn al vele tientallen jaren actief in de waterbranche en zijn in 2001 begonnen met Aqua Light. Wij richten ons tegenwoordig niet alleen meer op waterproducten zoals waterkoelers maar zijn ons gaan verbreden naar andere producten zoals soep, koffie en thee. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu en de ontwikkeling van arme landen. Daarom verkopen wij veel producten van EARTH. Deze organisatie zorgt er voor dat van alle verkochte producten 100 procent van de netto winst naar goede doelen gaat die duurzame waterprojecten ondersteunen. Wij helpen hier uiteraard graag aan mee. Wij gaan dus niet alleen voor de hoogste winst maar dragen ook ons steentje bij aan een betere wereld. Uiteraard ligt onze focus daarnaast op kwaliteit en klantvriendelijkheid en daarom helpen wij u graag.

Reageren is niet mogelijk