Wil je vaker staand werken?

Nog niet iedereen is op de hoogte van het feit dat zittend werk niet bepaald goed voor je is. Daarom wordt staand werken steeds populairder. Als je een zittend beroep hebt, kan het zijn dat je de hele dag zit. Terwijl je misschien ’s avonds als je thuis bent ook nog eens lekker op de bank plaatsneemt. Daar moet je iets aan doen. Ook als je een werkgever bent, is het heel verstandig om je werknemers te stimuleren om te gaan staan tijdens het werken. Natuurlijk is staand werken niet voor de hele dag een optie. Maar het is zeker heel erg goed voor je gezondheid om af te wisselen. Daarom kun je bijvoorbeeld denken aan de aanschaf van een speciaal bureau waaraan je kunt staan. Er zijn mooie opties op dit gebied. Het is wel handig om een zit-sta bureau van topkwaliteit te kopen. Het is goed om te letten op diverse niveaus, op hoeveel hoogtes kun je deze verstellen? Kan dat makkelijk? Hoe is de kwaliteit? Dit zijn belangrijke zaken die het gemak vergroten en er dus voor zorgen dat staand werken een stuk aantrekkelijker wordt.

Staand werken? Ga snel naar Shiraz

Wil je graag vaker staand werken? Ga dan naar een website als shiraz.nl. Hier vind je hele mooie zit-sta bureaus. Hier krijg je waar voor je geld, want de kwaliteit is top. Daarbij kun je deze makkelijk verstellen, zodat deze voor iedereen met elke lengte te gebruiken is. Ze zijn ook heel gebruiksvriendelijk. Daardoor kun je makkelijk afwisselen. Zit je al langer, dan kun je het bureau makkelijk aanpassen zodat je kunt staan. Voelt dat niet goed meer? Dan kun je snel weer gaan zitten achter je bureau. Je hoeft echt niet de hele dag te staan, het is vooral belangrijk dat je afwisselt. Het is echt niet goed voor je gezondheid om de hele dag te zitten, daarom is staand werken zo belangrijk. Te veel zitten en dus te weinig energie verbruiken, kan een slechte invloed hebben op je gezondheid:

  • Diabetes
  • Hart- en vaatziekten
  • Depressie

Je moet er niet aan denken dat je last krijgt van gezondheidsklachten. Vooral omdat er een simpele manier is om het tegen te gaan. Doe wat je kan om een goede gezondheid te bevorderen. Staand werken kan hier een mooie rol bij spelen. Een makkelijke en simpele manier om iets te doen dat goed voor je is, op meerdere vlakken. En Shiraz helpt je daar graag bij…

Ga voor een betere gezondheid op de werkvloer

Sedentair gedrag betekent dat je niet genoeg energie verbruikt om je ‘rustmetabolisme’ te overstijgen. Dit moet je te allen tijde tegengaan. Maar als je een zittend beroep hebt, is dit nu eenmaal heel moeilijk. Dus werk je op een kantoor, zit je veel achter de computer, zit je veel tijdens vergaderingen? Dan is het zaak om hier snel iets aan te doen. Ga naar Shiraz, want hier vind je mooie zit-sta bureaus om uit te kiezen waardoor het staan aangenamer wordt. Er zijn veel zaken die belangrijk zijn bij staand werken, die moet je als werkgever of werknemer goed in de gaten houden. Denk bijvoorbeeld aan een goede ondergrond waarop je met beide benen goed kunt staan. Het beeldscherm moet op ooghoogte zijn. Denk ook aan een rechte rug. Kortom, ga naar de website van Shiraz, want hier is meer relevante informatie hierover beschikbaar. Bovendien kun je hier gelijk een zit-sta bureau bestellen dat van zeer goede kwaliteit is. Gun jezelf en je werknemers dit en zorg zo voor een betere gezondheid en meer productiviteit. Shiraz helpt je hier graag bij.

Reageren is niet mogelijk