Wat is de prijs van een e-sigaret?

E-smokershop - Prijs e-sigaretCentraal in deze tekst staat de vraag naar de prijs van een e-sigaret. Onder veel mensen heerst de illusie dat elektrisch roken een erg dure aangelegenheid is. Dat is echter niet geheel juist. Want op de lange termijn ligt de prijs van een e-sigaret lager dan die van een gewone sigaret. Dat heeft te maken met het feit dat u investeert in de toekomst. Wie een pakje sigaretten per dag rookt, wat voor sommigen niet ongewoon is, is in de regel meer dan € 6 per dag kwijt. Stel dat u dat eens afzet tegen de prijs van een e-sigaret. U komt daarmee uit op ongeveer € 4,50 minder per dag voor hetzelfde aantal sigaretten. Dat is dus al met al een hartstikke slimme keuze. Hoe komt deze berekening precies tot stand? Puntsgewijs weergegeven op de volgende wijze:

  • € 0,88 voor 1/3e flacon e-liquid
  • € 0,25 afschrijving batterij
  • € 0,10 afschrijving clearomizer
  • € 0,20 kosten coil

De totale prijs van een e-sigaret ligt dus op slechts € 1,42 per dag. Hierbij past wel een aantal kanttekeningen. In de eerste plaats namelijk de batterij. U kunt ook opteren voor een wat meer duurzame variant. Dan liggen de kosten voor eenmalige aanschaf hoger, maar die van de langere termijn lager. Goedkoop is duurkoop, zegt men wel eens. De afschrijving van de clearomizer is voorts afhankelijk van welk type u koopt. En bij de dagelijkse kosten voor coil gaan we hier uit van een gemiddelde levensduur van 10 dagen. Maar goed, nu al deze kanttekeningen zijn gemaakt, resteert nog steeds het gegeven dat u door over te stappen op elektrische sigaretten per jaar zo’n 1.600 euro – of meer – besparen kunt. Moet u eens nagaan wat u daar allemaal voor kunt doen! Prachtige vakanties, een verbouwing in huis en wat niet meer. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij die lage prijs van een e-sigaret.

De toekomst van de prijs van een e-sigaret

Nu we weten hoe het er thans voorstaat met de prijs van een e-sigaret, is het zaak ook een blik vooruit te werpen. Want zit u ook niet in spanning te wachten hoe de prijs van een e-sigaret zich de komende jaren zal ontwikkelen? Het blijft natuurlijk pure speculatie, maar er valt wel wat zinnigs over te zeggen. De verwachting is namelijk dat het elektrisch roken steeds meer op de voorgrond gaat treden. U was zelf op zoek naar meer informatie over de prijs van een e-sigaret, zo bent u hier vermoedelijk ook terechtgekomen. We merken dat er per dag heel wat meer mensen zijn die naar dit trefwoord op zoek gaan. Zij willen allemaal weten wat het kost en ook meer in het algemeen wat de voor- en nadelen zijn. Mar wij zijn de ‘wij’ in dit prachtige verhaal dan? Wij zijn de E-smokershop, dé winkel op het gebied van e-smoking. Stel nu dat u vragen heeft over de prijs van een e-sigaret of over andere aspecten van het elektrisch roken, dan kunt u altijd bij ons terecht. We hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dat ook bij u niet doen. Een enorme serie tevreden klanten is u al voorgegaan, dus wees niet bevreesd maar ga vandaag nog over op de aanschaf van zo’n e-sigaret. Als gezegd is de prijs van een e-sigaret een van de redenen waarom u dat zou doen. Maar de gezondheid speelt evenzeer een prominente rol. Tegenwoordig roken er steeds minder mensen omdat het slecht voor henzelf en de omgeving is. Met ‘dampen’ zijn de schadelijke aspecten voor de gezondheid zo goed als uitgebannen. Tegelijk maakt u nog wel diezelfde stoere indruk als waarvoor u indertijd begonnen bent met roken. U heeft kortom vele voordelen: een lagere prijs van een e-sigaret en een betere gezondheid. Aarzel daarom geen moment langer, maar breng vandaag nog een bezoekje aan onze webshop.

De E-smokershop: de specialist op het gebied van elektrisch roken

Als gezegd zijn wij een van de specialisten op het gebied van elektrisch roken. Wij sponsoren daarom ook dit betoog over de prijs van een e-sigaret. En niet voor niets. Elke dag weer trekt onze webwinkel erg veel klanten aan, die stuk voor stuk geïnteresseerd zijn in het overstappen op elektrisch roken. Dat heeft namelijk de toekomst. Verwacht wordt zelfs dat de prijs van een e-sigaret in de toekomst nog meer naar beneden gaat, omdat het al meer bekend is onder de burgers en er dus ook meer firma’s zullen zijn die het nut van een lage prijs van een e-sigaret hebben onderkend. Misschien zijn subsidies vanuit de overheid eveneens denkbaar om de prijs van een e-sigaret laag te houden. Het is immers, zo mag u na het lezen van de vorige paragraaf wel duidelijk zijn, vele malen beter voor de gezondheid dan ouderwets roken. U bent bovendien helemaal hip met zo’n elektrisch gevalletje in de hand. U laat zien dat uw gezondheid en die van uw directe omgeving u niet koud laten, terwijl u tegelijkertijd die stoere look weet te behouden. Tel dat op bij het gegeven dat de prijs van een e-sigaret veel lager is, en u lijkt wel gek als u niet vandaag nog hiertoe overgaat. Bezoek daarom onze webshop. Voor nog geen 15 euro kunt u al zo’n ding kopen. Maar ook mogelijk is om er 100 euro aan uit te geven. Het is maar net welke prijs u voor een e-sigaret wilt betalen. U kunt ervoor kiezen in één keer helemaal te stoppen met ‘gewoon’ roken, maar u kunt dit ook langzamerhand doen. Hoe dan ook zult u de prijs van een e-sigaret zeker merken in uw portemonnee met zuurverdiende centen.

Reageren is niet mogelijk