Voor onze kinderen een kippenhok kopen

Voor onze kinderen een kippenhok kopenWij hielden toen ik klein was bij mij thuis kippen en dat vond ik altijd erg leuk. Het zijn fijne dieren en je kan elke dag genieten van verse eieren. Mijn vriendin en mij leek het een goed idee om kippen en een kippenhok te kopen, zodat onze kinderen meer kunnen leren over het houden van dieren. Op de website dierenverblijf.com vonden wij een mooi en groot kippenhok en die staat nu bij ons in de tuin. Mijn vader was vroeger altijd bezig met de natuur en dieren. Hij had zijn eigen moestuin, waar hij diverse soorten groenten verbouwde. Wij aten thuis regelmatig groente die uit de moestuin kwam en ik hielp mij vader vaak in de tuin. Toen ik een jaar of zeven was, besloot mijn vader om ook een kippenhok te kopen. Hij heeft altijd veel van dieren gehouden en vond het een leuk idee om kippen te hebben. Hij maakte ruimte vrij in onze achtertuin, zodat wij daar het hok konden plaatsen. Mijn moeder vond het een goed idee om een aantal kippen te kopen, terwijl mijn vader en moeder geen ervaring met deze dieren hadden. Via een buurman vond hij een boer waar hij de kippen kon kopen. Bij een kennis kon hij een kippenhok kopen en van de een op andere dag hadden wij kippen. Ik weet nog dat ik in het begin een beetje bang was om de eieren te pakken, omdat de kippen dat niet altijd fijn vinden. Het duurde echter niet lang voordat ik dol was op de dieren en ik ze erg kon waarderen. Na vele jaren besloten mijn ouders om de kippen te verkopen, maar ik heb er altijd goede herinneringen op na gehouden. 

Een kippenhok kopen bij dierenverblijf.com

Ruim een maand geleden bespraken mijn vriendin en ik het hebben van dieren. Onze kinderen vinden dieren erg leuk en wilden graag een klein dier. Ik ben allergisch voor honden en heb weinig met katten, maar ik had goede herinneringen aan kippen. het houden van kippen leek mijn vriendin erg leerzaam voor de kinderen en zij vonden dit ook een leuk idee. Wij gingen eerst langs bij de dierenwinkel om een kippenhok te kopen, maar hier hadden ze alleen erg kleine hokken. Gelukkig vonden wij de website dierenverblijf.com, want hier hebben zij een groot aanbod aan dierenverblijven. Wij vonden een mooi en groot hok voor een goede prijs en besloten om dit kippenhok te kopen. Binnen een paar dagen zou het ook al worden geleverd. 

De kinderen zijn dol op de kippen

Het was een goed idee om kippen en een kippenhok te kopen, want onze kinderen zijn dol op de dieren. Wij hebben de dieren sinds een maand en elke dag gaan onze kinderen naar de kippen om ze te voeren. Het kippenhok dat wij gekocht hebben is erg mooi en zeer ruim  voor de dieren. Voor een kippenhok kopen raden wij de website van dierenverblijf aan.

  • Ze hebben een groot aanbod dierenverblijven
  • Wij kochten het hok voor een goede prijs
  • Het hok is erg mooi en ruim voor de kippen
  • Het hok werd snel geleverd 

Reageren is niet mogelijk