Via een zoekmachine adverteren? Laat dat maar aan ons over

Via een zoekmachine adverteren, u ziet het waarschijnlijk steeds vaker. U zult ongetwijfeld als particulier, als consument zoeken naar informatie, diensten, producten en ga zo maar door met behulp van het internet. Voor velen is Google hun startpagina. En ongeveer 97 procent van de Nederlandse bewoners gebruikt deze zoekmachine als hun eerste keuze als ze op zoek zijn naar informatie en bedrijven zoals de uwe! Daar liggen dus vele kansen en dat weet Google als geen ander. Wij van Team Nijhuis zijn een partner van deze zoekmachine en weten daarom als geen ander wat zoekmachine adverteren voor u kan betekenen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Besteedt dan het zoekmachine adverteren maar aan ons uit. Dit is namelijk vakwerk dat u het beste aan een gerenommeerd bedrijf dat Premium Partner van Google is geworden kunt overlaten. Werkt u in Friesland met als thuisbasis Drachten? Dan zet u wellicht reclames in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Misschien dat u voor de regionale televisiezenders reclames hebt gemaakt en misschien zelfs ook voor de lokale radiostations. Op jaarbeurzen en conferenties kunt u uw bedrijf onder aandacht brengen maar daar zal het bij blijven. Kiest u er echter voor om via een zoekmachine te adverteren, dan zal uw reikwijdte intens vergroten! Want u kunt er ten eerste iedere Nederlandse inwoner mee bereiken, ten tweede iedere zoekactie die in het Nederlands wordt gedaan en ten derde zou u de website kunnen vertalen in het Engels, Frans, Duits et cetera voor een nog grotere reikwijdte.

Met de zoekmachine adverteren kan uw klantenkring flink doen uitbreiden

Met de zoekmachine adverteren houdt in dat wij voor u met behulp van Google Adwords reclames gaan maken in de vorm van gesponsorde zoekresultaten. Deze resultaten moeten worden gekoppeld aan zoektermen die passend zijn voor uw bedrijf. Dat is een vraagstuk waar we onze analisten op loslaten. In die zin kunt u het vergelijken met het schrijven van seo teksten. Deze linkbuildingteksten bevatten ook sleutelwoorden, dus zoektermen waarop men uw bedrijf probeert op te zoeken. Deze termen komen binnen een bepaalde marge terug in deze teksten en bepalen mede de uiteindelijke positie in de ranking. Gaat u via de zoekmachine adverteren dan hebt u niet te maken met deze ranking omdat uw site aldus als gesponsorde advertentie al boven de zoekresultaten verschijnt.

  • Een nadeel kan zijn dat consumenten bepaalde programma’s kunnen gebruiken waardoor deze reclames niet verschijnen,
  • Maar dat kan omzeilt worden dankzij onze expertise en de uitzonderlijk geavanceerde techniek die achter Google Adword zit,
  • Toch raden we het u aan om niet alleen via de zoekmachine te adverteren, maar om ook te investeren in onder andere seo marketing en linkbuilding. Vanzelfsprekend dat wij dat werk graag voor u doen.

Laat gerust een berichtje achter

Via de zoekmachine adverteren, heeft dat nut voor uw bedrijf en welke vorm en hoedanigheid moet dit aannemen? Voor ieder bedrijf zal dit weer een ander verhaal zijn. Neemt u daarom persoonlijk contact met ons op zodat we snel en plan van aanpak kunnen opstellen. 600 bedrijven zijn u reeds voorgegaan met zichtbaar resultaat. Dankzij het zoekmachine adverteren en de diverse andere marketingstrategieën die we op uw website kunnen loslaten zal ook uw bedrijf groeien. We hebben meer dan 95 procent van deze 600 bedrijven zichtbaar zien groeien dankzij internetmarketing, dus we mogen wel stellen dat het internet samen met Google de toekomst heeft. Klim daarin in de pen en schrijf ons een e-mail, bel ons eens op of kom bij ons op kantoor in Borne langs.

Reageren is niet mogelijk