Veilig en efficiënt afvallen dankzij een virtuele maagband

Afvallen kun je op verschillende manieren benaderen. Dat komt enerzijds omdat er tal van verschillende diëten zijn die je kunt volgen en sportprogramma’s die je kunt volgen. Het is echter ook zo dat je zelf altijd de keuze hebt om de makkelijk ogende weg te kiezen via wondermiddeltjes of door jezelf uit te hongeren. Diëten worden vaak ook als gezond gepresenteerd, maar dat blijkt dan later niet zo te zijn. Het is dan ook soms lastig om te weten waar je aan toe bent als je wilt afvallen. Je hebt ook nog eens te maken met een lichaam dat misschien vatbaar is voor overgewicht. In dat geval raak je snel gedemotiveerd als je ziet dat de kilo’s die ja na zware inspanning hebt verloren, binnen een paar dagen weer terug zijn. Om dit soort redenen is het dan ook fijn als je gebruik kunt maken van de nodige assistente. Die assistentie kun je ontvangen via Hypnose Praktijk. Je kunt namelijk via een hypnose een virtuele maagband laten plaatsen. We hebben het hier voor het gemak over het plaatsen van een virtuele maagband, maar in wezen wordt er natuurlijk niets geplaatst. Het enige dat er geplaatst wordt is de suggestie van een virtuele maagband. Zolang de hersenen het signaal krijgen dat de maag opeens kleiner is, dan is het effect al merkbaar. Je hoeft dus niet per se een operatie te ondergaan om een fysieke maagband te laten plaatsen. De suggestie van een virtuele maagband is in principe genoeg. Het effect is dat de hersenen door deze virtuele maagband denken dat de maag een stuk kleiner is geworden. Daardoor zit deze kleinere maag ook sneller vol. Zodra je vol zit, of dat nu echt zo is of niet, kun je niet meer eten. Vol is vol zoals we zo graag mogen zeggen. Je ervaart dan ook hetzelfde gevoel als wanneer je echt helemaal vol zou zitten. Doordat je virtuele maagband de maag kleiner maakt, kun je simpelweg minder eten. Daardoor ga je reserves aanboren en daardoor ga je afvallen. Je hebt hiervoor overigens ook niet tientallen sessies nodig. Vaak merk je al resultaat na de eerste sessie en het vergt slechts 3 hypnose sessies om een virtuele maagband goed te ‘installeren’. Als je deze virtuele maagband zou combineren met gezonde voeding en sport, dan zul je zien dat afvallen een stuk makkelijker wordt. Je hebt ook geen risico op terugval, want 1 hap troostvoedsel en je zit al vol. Een maagband beschermt je dan ook tegen jezelf.

Kijk op hypnose-praktijk.nl voor informatie over de virtuele maagband

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden met deze maagband die door hypnose als het ware wordt geïnstalleerd, dan kun je terecht op de website. Hier vind je in meer detail beschreven wat er precies gebeurt en wat je qua resultaten kunt verwachten. Tevens vind je op de site ook een overzicht van problemen en kwalen waar hypnose bij kan helpen. Denk aan problemen als: 

  • Nagelbijten 
  • Verslaving
  • Vliegangst

Neem contact op met de praktijk

Mocht je na het bestuderen van de site meer vragen hebben of juist een afspraak willen maken, dan kun je contact opnemen met de praktijk in jouw omgeving. 

Reageren is niet mogelijk