U bent hier aan het juiste adres voor data recovery in Amsterdam!

Het gebeurt iedereen wel eens: per ongeluk raakt een bestand gewist. Dat is balen. Gelukkig bieden wij van PcHulpNederland data recovery in Amsterdam aan. Heeft u per ongeluk op het verkeerde knopje gedrukt en is uw receptenverzameling verwijderd? Is door fabrieksfouten informatie verloren gegaan? Heeft een storend virus uw harde schijf aangetast, bijvoorbeeld door lukraak informatie te wissen? Werkt uw harde schijf niet meer naar behoren? Of bent u door brand-, water of stroomschade belangrijke informatie kwijt? In al die gevallen kunnen wij u van dienst zijn met data recovery in Amsterdam. Onze specialisten kunnen voor u op zoek naar de verloren bestanden. Wil je gebruikmaken van data recovery in Amsterdam, laat dan uw computer onder handen nemen door vakkundige, ervaren monteurs. Deze monteurs voeren eerst een diagnose uit, zodat u het kostenplaatje helder voor ogen hebt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De kosten zijn evenredig aan de staat van de harde schijf. Wij maken een onderscheid tussen logische schade, minimale fysieke schade en zwaardere fysieke schade. Overweegt u onze hulp in te schakelen voor data recovery in Amsterdam? Wij bieden u alvast de volgende tips:

  • Ga niet zelf aan de slag met knutselen, bijvoorbeeld door de harde schijf open te maken, maar laat het over aan de professionals
  • Maak geen gebruik van onbetrouwbare (gratis) online tools
  • Niet herhaaldelijk uw computer herstarten, dat kan in dit geval averechts werken

Wij bieden razendsnelle data recovery in Amsterdam

Belangrijke bestanden verliezen is nooit leuk. Het kan u zelfs in de problemen brengen. Tijd is niet uw vriend. Daarom werken wij bij PcHulpNederland altijd razendsnel. U kunt zonder afspraak langskomen bij onze vestiging. Hier zullen wij dan een vooronderzoek uitvoeren. U kunt ook uw laptop met de post sturen. Heeft u vragen dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen. U kunt bellen, ons een e-mail sturen of een contactformulier invullen op de website. Alle mogelijkheden vindt u daar. Onze website is pchulpnederland.nl. Bij ons gaan kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand. Klanten beoordelen ons met maar liefst 5 sterren! In het navolgende laten we een van onze recente klanten aan het woord. ‘Ik was bezig met mijn scriptie, toen plotseling mijn laptop uitviel. Ik wist niet wat er aan de hand was en raakte volledig in paniek. Ik had geen andere back-up en vreesde dat mijn hele onderzoek verloren was gegaan. Nu zou ik niet meer af kunnen studeren. Ik was net bezig met de conclusie en de deadline van inleveren was binnen een week. Ik moest dus snel op zoek naar een aanbieder van data recovery in Amsterdam. Gelukkig konden de vriendelijke mensen van PcHulpNederland mij helpen. Ze stonden me rustig te woord en wisten me te kalmeren. Ik kon diezelfde dag nog langskomen voor een vooronderzoek. Daar bleek er eigenlijk weinig aan de hand te zijn. Met wat kleine kunstgrepen was mijn bestand helemaal hersteld. Ik kon dus door met mijn scriptie dankzij de data recovery in Amsterdam van PcHulpNederland. Ik was zo blij dat ik mijn afstudeerscriptie aan dit bedrijf opgedragen heb’. En zo zijn er nog veel meer positieve reacties op ons werk. Bent u op zoek naar data recovery in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact op!

Wij zijn van meer markten thuis!

Behalve dat wij data recovery in Amsterdam verzorgen, bent u voor veel meer computergerelateerde problematiek bij ons aan het juiste adres. Reparaties aan uw laptop, mobiele telefoon of Ipad voeren wij ook uit, buiten onze service voor data recovery in Amsterdam. En dat alles onder het motto ‘no cure, no pay’. Neem vandaag nog contact op.

Reageren is niet mogelijk