TENA biedt producten van incontinentiemateriaal

Als u ongewenst urineverlies ervaart, dan wilt u ongetwijfeld de juiste producten vinden die hierbij kunnen helpen. De producten van TENA zijn specifiek ontworpen om ongewenst urineverlies zorgvuldig mee op te vangen. Hiervoor wordt speciaal incontinentiemateriaal gebruikt, dat voorkomt dat de urine kan doorlekken. Zo weet u zeker dat u optimaal beschermd bent en u geen ongewenste ongelukjes zal overkomen. Niemand zal bovendien doorhebben dat u last hebt van incontinentie klachten, aangezien de producten niet zichtbaar zijn. Daarentegen bent u wel veilig bij urineverlies en kunt u uw dagelijkse bezigheden vervolgen. Met TENA bent u verzekerd van uitstekend incontinentiemateriaal en hebt u bovendien keuze uit een ruim assortiment aan producten. Deze verschillen in vorm en absorptievermogen, waardoor er altijd een juist product tussen zit.

Juist materiaal met incontinentie

Veel mensen in Nederland hebben te maken met incontinentie. Zowel mannen als vrouwen verliezen regelmatig urine bij inspanning of doordat de bekkenbodemspieren niet meer even stevig zijn als voorheen. Als u nieuw bent met het verschijnsel kan dit onzekerheid geven, te meer omdat u nog niet goed weet hoe u ermee om moet gaan. Vaak grijpt u dan naar normale inlegkruisjes of zelfs maandverband. Deze producten bieden echter niet voldoende bescherming bij urineverlies, simpelweg omdat deze niet specifiek hiervoor zijn ontwikkeld. u zult merken dat je geen droog gevoel krijgt bij gebruik van deze materialen en mogelijk treden na verloop van tijd zelfs huidirritaties op. U hebt goed incontinentiemateriaal nodig om het urineverlies mee op te vangen. Enkel zo voorkomt u doorlekken en blijft u beschermd tegen een vochtig gevoel en nare geurtjes.

Levels aan absorptievermogen

De producten van TENA zijn specifiek ontwikkeld om ongewenst urineverlies op te vangen. U kunt kiezen uit verschillende soorten producten, die elk geschikt zijn voor een eigen vorm van incontinentie. De producten beschikken over een unieke mate aan absorptievermogen en onderverdeeld in verschillende levels. Zo weet u precies welke producten u kunnen helpen bij de mate aan urineverlies dat opspeelt. Als u slechts enkele druppels verliest bij inspanning, dan volstaan de inlegkruisjes van TENA. Mannen kunnen in dat geval kiezen voor TENA Men Level 1. Als u meer dan enkel druppels verliest, dan zijn hiervoor andere producten verkrijgbaar, zoals TENA Comfort. Deze zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Bij veelvuldig urineverlies kunt u terecht bij de broekjes van producten als TENA Flex, TENA Slip of TENA Lady Pants. Zo ziet u dat voor elke mate aan urineverlies voldoende opties beschikbaar zijn om voldoende ondersteuning te bieden.

Ruim aanbod aan incontinentiemateriaal

Als u last hebt van incontinentie kan dit veel onzekerheid met zich meebrengen. Het juiste incontinentiemateriaal kan dan zeker een wereld van verschil maken. TENA biedt uiteenlopende producten voor zowel mannen als vrouwen, om het urineverlies zo draaglijk mogelijk te maken. Het is verstandig om de verschillende producten te bekijken en u zorgvuldig te informeren over de voordelen die ermee te behalen zijn. U weet zo precies welk product het beste incontinentiemateriaal biedt voor uw specifieke situatie. Bij elke vorm van incontinentie past een juist product. Deze bieden verschillende mate aan absorptie, dus kies zorgvuldig het juiste incontinentiemateriaal uit wat bij u past.

Het juiste incontinentiemateriaal uitkiezen

Doordat u mogelijk onzeker bent over uw incontinentie, kunt u geneigd zijn om meerdere producten te gebruiken. Dit geeft echter een nadelig effect op de werking van de individuele producten. U doet er verstandig aan om een bewuste keuze te maken en te ervaren hoe deze u voldoende ondersteuning biedt. Zolang u het incontinentiemateriaal tijdig verwisseld, zal lekkage niet optreden. TENA biedt ongetwijfeld een product dat uitstekend voor uw situatie zal werken. U kunt vertrouwen op optimale bescherming en een droog en fris gevoel, zelfs als u veel urine verliest. Benieuwd naar welk materiaal het beste bij uw situatie past? Ga naar Hulpmiddelonline.nl voor een handige en gratis keuzehulp en ontdek binnen een paar minuten welk materiaal bij u past!

Reageren is niet mogelijk