Stel zelf uw e liquid samen

Nieuwesigaret - E liquidVoor veel mensen die willen stoppen met het roken van sigaretten maar toch (nog) niet zonder kunnen is het misschien een goed idee om over te stappen op elektronische sigaretten. Via onze webshop nieuwesigaret.nl heeft u zeer veel keuze op dit gebied en het is dus ook zeker de moeite waard om eens te kijken wat wij u kunnen bieden. Voor mensen die niet weten wat een elektronische sigaret is of hoe dit werkt volgt hier eerst even een korte uitleg. Elektronische roken kan door middel van een nepsigaret waar een verwarmingselement in zit en waar vloeistof in kan worden gedaan. Deze vloeistof staat bekend als e liquid of als dampvloeistof. Het verwarmingselement zorgt er voor dat de e liquid zal verdampen waarna u deze rook tot u kunt nemen. Het is dus eigenlijk een zeer eenvoudig proces. In plaats van tabak verdampt nu alleen een e liquid. Zeer gunstig aan deze manier van roken is dat een e liquid veel minder schadelijke stoffen bevat dan normale sigaretten en tabak. Hierdoor krijgt u dus veel minder stoffen zoals teer en koolmonoxide binnen en is het roken van een e liquid dus een veel betere keuze dan het roken van tabak. Handig om te weten is ook dat u zelf helemaal kunt bepalen wat voor samenstelling de e liquid heeft. Bij veel aanbieders kunt u alleen maar geprefabriceerde vloeistoffen kopen maar bij ons kunt u precies krijgen wat u zelf wilt. Dit kan overigens op twee manieren bij nieuwesigaret.nl. U kunt er voor kiezen om aan te geven welke ingrediënten u wilt gebruiken en dan mengen wij dit voor u, of u kunt er voor kiezen om de ingrediënten te bestellen en ze dan zelf te mengen in de verhouding die u wilt. Op deze manier krijgt u dus altijd precies de e liquid die u wilt. Bij ons kunt u kiezen uit zeer veel opties en daarom zijn wij er van overtuigd dat wij ook voor u de juiste spullen in huis hebben. Of u nou door ons een e liquid wilt laten mengen of dit zelf wil doen, in alle gevallen kunt u bij ons terecht.

Goedkope e liquid bestellen

Naast dat wij onze klanten dus zeer veel keuze bieden is het ook goed om te weten dat u bij ons zeer voordelig uit bent. Zeker als u er voor kiest om zelf de ingrediënten te mengen. Als u via die manier een e liquid wilt samenstellen bent u vaak maar een paar euro kwijt voor een flinke hoeveelheid e liquid. In alle gevallen kunt u er op rekenen dat het roken van een elektronische sigaret flink goedkoper is dan het kopen van tabak. Daarom is het niet alleen voor mensen die minder schadelijk willen roken een goed idee om eens te kijken wat wij ze kunnen bieden, maar is het ook zeker voor mensen die minder geld willen uitgeven aan hun rookwaren een idee om bij ons langs te komen. Het zelf samenstellen van een e liquid is bovendien erg gemakkelijk bij ons omdat wij u bij alle stappen kunnen helpen. De drie onderdelen waaruit een e liquid bestaat zijn de volgende:

  • Oplosmiddel: mix tussen propylene glycol en vegatable glycerin
  • Smaakstof: kies zelf uw aroma uit
  • Nicotine: kies zelf hoeveel

Zoals u kunt lezen zijn er maar zeer weinig ingrediënten nodig om een e liquid samen te stellen. Bij ons is dit bovendien heel overzichtelijk weergegeven zodat u zonder moeite kunt vinden wat u nodig heeft. Handig is ook dat u zelf kunt bepalen in wat voor verhouding de ingrediënten worden gemengd. Zeker als u er voor kiest om de ingrediënten zelf te bestellen en het niet door ons te laten mengen. Wij hebben een handig calculator applicatie op onze site staan waarmee u snel en gemakkelijk uit kunt vinden wat de juiste verhoudingen zijn die aansluiten bij uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een sterke smaak of juist een zwakke smaak te mengen. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel nicotine er in zit. Hierdoor is het roken van een elektronische sigaret ook zeer goed mogelijk als u wilt stoppen met roken. U kunt dan zelf de nicotine hoeveelheid afbouwen waardoor u gemakkelijker zult kunnen stoppen. Ook kunt u uiteraard e liquid bestellen of zelf mengen zonder nicotine.

Zeer veel keus en uitstekende service

Omdat smaken natuurlijk verschillen hebben wij zeer veel opties beschikbaar in onze webwinkel. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de smaak in huis. Of u nou een e liquid wilt met popcorn smaak, menthol of mango, in alle gevallen zit u bij ons zeker goed. Zoals u heeft kunnen lezen kunnen wij voor u diverse diensten verzorgen, zoals het mengen van de vloeistoffen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Het is goed om te weten dat u in alle gevallen veel goedkoper uit zult zijn bij ons dan bij andere aanbieders. Dit komt omdat wij zelf de vloeistoffen mengen en hierdoor veel geld kunnen besparen. Wilt u precies weten wat wij u kunnen bieden of heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard ook even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden en samenstellen van de perfecte e liquid. Ook zorgen wij altijd voor snelle verzending en uitstekende voorwaarden. Neem vandaag nog een kijkje op onze site om ons aanbod te bekijken of bestel direct.

Reageren is niet mogelijk