Schapenwollen pantoffels

Zeker als het winterse weer is begonnen, verlangen we steeds meer naar warme schapenwollen pantoffels aan onze voeten. Dit is heerlijk om mee in huis te lopen. Bij de extreme kou helpen onze sokken niet meer en willen we gewoon rondlopen in warme pantoffels. Maar dan moet ook de kou niet door de zolen heen gaan en dat is juist zo goed aan de uitvoeringen met schapenwol in de voering. Hiermee kan je zonder kou door het huis heen lopen. Trek deze aan als je uit bed gaat, midden in de nacht of in de ochtend. Of gewoon heerlijk je vrije dagen in door te brengen. Schapenwollen pantoffels hoor je gewoon in huis te hebben tijdens de koude dagen die Nederland kent. De webshop Shepherd Pantoffels verkoopt diverse modellen voor dames en heren. Mocht je dus op zoek zijn naar een origineel model die er niet uit ziet als een standaard pantoffel, dan is dit een leuke website om eens op rond te kijken. Het merk Shepherd is van origine een Zweeds merk. De schapenwollen pantoffels zijn handgemaakt en voorzien van een echte schapenvacht. Hoewel het materiaal echt van schapen afkomstig is, kan je er bij dit merk vanuit gaan dat ze op diervriendelijke wijze zijn geproduceerd.

Het voordeel van unieke schapenwollen pantoffels

Juist de schapenvacht draagt bij aan het warme gevoel van deze pantoffels. De schapenwollen pantoffels blijven altijd op temperatuur. Ze zorgen ervoor dat jouw koude voeten snel weer warm worden en ook blijven. Het is ademend materiaal waardoor de pantoffels altijd opgewarmd worden op de juiste temperatuur. Je kan ze daarom ook voor andere seizoenen gebruiken. Ondanks de warmte krijg je geen last van zweetvoeten of vervelende geuren aan je voeten. Dat is een andere bijkomstigheid van de hoogwaardige kwaliteit van de Shepherd schapenwollen pantoffels. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat jouw voeten gezond blijven en toch kunnen profiteren van de warmte van de pantoffel. Naast de schapenvacht speelt ook de EVA-zool hier een rol bij. EVA is een afkorting voor Ethyleen Vinyl Acetaat, sterk maar licht materiaal die geschikt is om binnen en buiten te dragen. Deze kwalitatieve materialen zijn verwerkt in de volgende modellen schapenwollen pantoffels:

  • Annie: een klassiek model met een buitenkant van suède.
  • Anton: de mannelijke variant van de Annie uitvoering.
  • Emmy: pantoffel met fijngesneden wollen kraag die om de enkel sluit.
  • Hugo: een instapmodel met een open hak met een warm voetbed.

Duurzaam en diervriendelijke productie

Je zal het niet geloven, maar deze schapenwollen pantoffels worden met de hand geproduceerd. Er is geen sprake van een massaproductie. Iedere uitvoering is met zorgvuldigheid vervaardigd. Ook kinderarbeid of kunstmatige stoffen zijn geen onderdeel van dit productieproces. Zoals eerder vermeld is het schapenwol op diervriendelijke wijze tot stand gebracht. Het is afkomstig uit Australië van de Crossbreed of Crossbred schapen. Het merk Shepherd gebruikt alleen de vacht van schapen die in goede omstandigheden kunnen leven. Die in vrijheid rond kunnen lopen en altijd bij water kunnen. De vrijheid die schapen ervaren, moet genoten worden in een gezonde ruimte en ze ook goed verzorgd worden als ze ziek zijn. Het verplaatsen of verschepen van de schapen is niet aan de orde en dat is iets waar Shepherd 100 procent voor staat. Ben jij benieuwd naar de modellen en de achtergrond van deze schapenwollen pantoffels? Ga dan naar de website shepherd-pantoffels.nl om meer te lezen over het merk Shepherd en bekijk de modellen die inmiddels beschikbaar zijn om jouw voeten warm te houden. Je kan ook langs gaan bij de winkel in Ootmarsum om ze te passen en daarbij deskundig advies te krijgen van een van de verkopers.

Reageren is niet mogelijk