Samen afvallen

Afvallenmetnederland - AfvallenAfvallen is erg lastig. Vaak stop je weer na verloop van tijd omdat je geen resultaten ziet of omdat het schema gewoon net iets te zwaar is. Een andere belangrijke reden dat mensen vaak opgeven is omdat ze hun ervaringen niet kunnen delen met anderen. Wanneer je probeert om af te vallen lijkt het alsof je helemaal alleen bent, mensen om je heen eten immers lekker door. Sterker nog: wanneer je bij mensen op visite gaat krijg je vaak iets zoets aangeboden, waardoor gemotiveerd blijven alleen maar lastiger is. Samen afvallen kan helpen om op de juiste koers te blijven. Je kunt eigen ervaringen delen en daarnaast kunnen jullie elkaar bijstaan in lastige periodes. Afvallen met Nederland is een bedrijf dat zich richt op gezamenlijk afvallen. Op hun website, https://www.afvallenmetnederland.nl/, vind je heel veel informatie over gezond en verantwoord afvallen. Je kunt een account aanmaken en direct in contact komen met duizenden andere Nederlanders die net als jij proberen om de kilo’s te verslaan. Gewicht verliezen hoeft niet langer een eenzame strijd te zijn! Afvallen met Nederland gebruikt een bepaalde strategie waardoor je weer op een gezond gewicht zit. Deze strategie heeft 4 stappen:

  • Veranderen van je eetpatroon
  • Gebruiken van gezonde recepten
  • Je levensstijl aanpassen
  • Stabiliseren van je gewicht

De belangrijkste van deze stappen is het veranderen van je eetpatroon. Waarom is dit zo belangrijk? Waar het vaak misgaat bij het afvallen is eigenlijk al aan het begin, wanneer men extra gemotiveerd is om resultaat te bereiken. De meeste mensen stoppen tijdens een dieet radicaal met eten. Ze denken dat ze hiermee het lichaam helpen om vet te verbranden, maar eigenlijk doen ze het tegenovergestelde. Je moet je lichaam zien als een machine die continue energie verbruikt. Die machine draait op voedingsstoffen, die in een constante stroom aangeleverd moeten worden om de motoren te laten werken. Wanneer je veel eet en dus genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt draait de motor op volle toeren, je vetverbranding is hard bezig. Wanneer je stopt met eten zal je lichaam geen energie meer aanleveren, de motor zal uitvallen. Met andere woorden: je vetverbranding komt stil te staan en je zult niet afvallen maar juist aankomen. Het is daarom een misvatting dat je moet stoppen met eten om af te vallen, de sleutel is het verantwoord wijzigen van je eetpatroon. Je moet doorgaan met eten maar overschakelen naar gezonde voeding met veel vezels. Hierdoor blijft de machine draaien, maar moet deze af en toe wat hulp halen uit de andere centrale (het opgeslagen vet). Bovengenoemde site kan je helpen om deze belangrijke stap te zetten!

Afvallen: wat kun je doen

Om verantwoord af te vallen is het dus belangrijk om je eetpatroon te wijzigen, maar daarnaast kun je zelf nog een heleboel dingen doen om snel die kilo’s kwijt te raken. Natuurlijk is het in de eerste plaats heel belangrijk om te sporten. Sporten zorgt ervoor dat de motoren in je lichaam harder moeten werken, waardoor je meer vet gaat verbranden. Je kunt kiezen voor hardlopen of fietsen, maar dan ben je toch weer alleen bezig. Er is niemand die dan even tegen je zegt dat je naar de training moet komen, bijvoorbeeld als het koud is of regent. Met een teamsport blijf je gemotiveerd om te presteren, is het niet voor jezelf dan maar voor het team! Verder kun je suikers vermijden. Suiker komt in de bloedbaan en moet eerst worden verbrand voordat het lichaam iets anders kan verbranden. Wanneer je een cola drinkt en daarna gaat sporten heeft dit sporten weinig zin; je verbrandt geen vet maar suiker. Je zult niet afvallen. Het is daarom belangrijk om producten met grote hoeveelheden suiker te mijden. Je lichaam heeft suiker zeker nodig om te blijven functioneren, maar met fruitsuikers kom je bijvoorbeeld al een heel eind. Om snel af te vallen kun je het beste kiezen voor gezonde eiwitten. Eiwitten stillen je hongergevoel, waardoor je niet de nijging hebt om meer te eten dan goed voor je is. Hiernaast houden eiwitten de vetverbranding op pijl en zijn ze belangrijk bij het ontwikkelen van spieren. Met een gezond en gevarieerd eiwitdieet zul je razendsnel afvallen! Tot slot is het heel belangrijk om je ervaringen te delen. Je eigen ervaringen met het afvallen kunnen andere mensen helpen om het net iets langer vol te houden. Iedereen streeft naar een mooi lichaam, we kunnen elkaar helpen om dat te bereiken!

Een hechte gemeenschap

Op https://www.afvallenmetnederland.nl/ is inmiddels een hechte gemeenschap ontstaan. Al deze mensen proberen elkaar te helpen om zo snel mogelijk van dat beetje extra vet af te komen. Wanneer je het zelf even niet meer weet kun je altijd bij deze community terecht. Afvallen doe je in 2016 niet meer alleen, dat doe je samen. Wanneer je een account aanmaakt en een abonnement afsluit ontvang je bovendien allerlei andere leuke voordelen. Zo krijg je persoonlijke begeleiding van een voedingsspecialist en kun je meedoen aan diverse coachingsprogramma’s. Ook heb je toegang tot meer dan 1000 gezonde recepten en diverse eBooks over gezond eten, lekker eten kan ook gezond zijn! Houd je van hardlopen? Een stoomcursus hardlopen voor beginners zit ook bij een abonnement inbegrepen. Stop met uitstellen en surf vandaag naar de website, het is tijd om te beginnen met afvallen! Voor nog geen tien euro per maand krijg je toegang tot de hele elektronische omgeving en tot al het aangeboden materiaal. Aan de slag!

Reageren is niet mogelijk