Reizen naar de VS met een esta formulier

Wanneer u op vakantie gaat naar de Verenigde Staten, is het van belang dat u rekening houdt met een voortraject. Om het land in te komen moet er namelijk wel het een en ander gebeuren. Het is niet zo dat u gewoon op het vliegtuig stapt en binnen zeer korte tijd in het land van bestemming aankomt met uitsluiten een ID kaart. In Europa zijn de regels uiteraard heel anders. Wanneer u afreist naar de VS moet u eerst zorgen voor een esta formulier. Dit esta formulier zorgt ervoor dat u zonder problemen het land in kunt komen, mits u zich natuurlijk netjes aan alle regels houdt. U kunt voordat u op reis gaat een esta formulier aanvragen. Dit doet u door online te kijken. Op de website esta-aanvragen.nl leest u alles over de mogelijkheden en wanneer u precies moet beginnen met het aanvragen van dit formulier. U kunt via de website het formulier downloaden en meteen beginnen met invullen. Het is dus ook belangrijk dat u even kijkt naar het juist invullen van alle gegevens. Alles moet kloppen op een esta formulier en het is ook van belang dat u alles naar waarheid invult. Door dit snel af te handelen weet u zeker dat er geen problemen zullen ontstaan op het moment dat u bij de douane staat. U kunt op de website enkele tips bekijken, zodat u alles goed in kunt vullen:

  • Neem altijd alle gegevens zo goed mogelijk over uit uw paspoort
  • Het is van belang om alles naar waarheid in te vullen
  • Zorg altijd voor een goede controle voordat u iets verstuurd

Het versturen van het formulier kunt u doen via het internet. U kunt dan snel en makkelijk alles afhandelen. Hierdoor houdt u ook meer tijd over om de leuke kant van uw vakantie verder te regelen. Het is uiteraard vervelend wanneer u veel tijd kwijt bent aan het regelen van zaken die niets met de invulling van uw vakantie te maken hebben. Zorg er dus vooral voor dat u snel kijkt naar de mogelijkheden en het esta formulier vakkundig invult. Omdat u uw paspoort ook mee moet nemen en moet laten zien, is het belangrijk om de gegevens die hier in staan te kopiƫren. Wanneer de gegevens op het esta formulier niet helemaal overeenkomen, kan het namelijk zo zijn dat u alsnog geweigerd wordt en dat zou zonde zijn. Het is ook belangrijk om alles even goed na te kijken.

Een esta formulier aanvragen

Een esta formulier aanvragen kost niet veel tijd, maar u moet het wel op een zorgvuldige manier doen. Kijk daarom altijd goed naar de gegevens die gevraagd worden. Het is namelijk zonde wanneer u veel tijd kwijt bent aan het nogmaals invullen en aanvragen van een esta formulier. U wilt alles natuurlijk wel snel af kunnen handelen. Veel mensen kiezen er ook voor om eerst even wat extra informatie aan te vragen. Via de website esta aanvragen leest u alles over de verschillende mogelijkheden. Ook leest u hier ook over nieuwe feitjes en het laatste nieuwe op het gebied van het reizen naar de Verenigde Staten. Door ook de verschillende tips goed door te nemen wordt het u extra makkelijk gemaakt.

Eerlijk invullen

Het is de bedoeling dat u op een esta formulier aangeeft wat voor werk u doet. Ook wanneer u liever niet wilt dat anderen dit weten, is het toch zeker aan te raden om bij het invullen van het formulier alles naar waarheid te doen. Hierdoor heeft u de meeste kans dat alles meteen wordt goedgekeurd.

Reageren is niet mogelijk