Prachtige duo rolgordijnen nodig?

Dan kunt u uw hart ophalen want we verkopen een keur aan duo rolgordijnen via onze webwinkel die u vindt op gordijnen.nl. Zoals de naam van de website al wel zegt kunt u hier naast duo rolgordijnen ook allerlei andere modellen kopen zoals gewone gordijnen, plissés en jaloezieën. We raden duo rolgordijnen aan voor de slaapkamer maar ook voor de woonkamer. Het zijn duo rolgordijnen van een lichte stof die worden afgewisseld door een donkere stof. De lichte stof is zeer transparant en worden in banen afgewisseld met deze dichtere stof. U kunt heel eenvoudig handmatig het lichtinval regelen met behulp van een koord dat u aan kunt trekken. Overdag bij veel zon kunt u de duo rolgordijnen dichtdoen maar toch de woonkamer of studeerkamer licht houden zodat u er aangenaam kunt zitten en kunt werken. U kunt ze ook compleet dichttrekken en dat maakt ze in de slaapkamer tevens tot gewild object. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Den gaat u binnenkort verhuizen of zijn uw huidige gordijnen aan vervanging toe? Wilt u liever niet een rolgordijn omdat u dan niet langer de lichtinval kunt bedienen en vindt u jaloezieën van metaal of plastic niet zo mooi? Dan zijn deze stoffen de duo rolgordijnen oplossing. Hebt u een modern huis? Bijvoorbeeld opgeleverd in de jaren tachtig of er na? Dan kunt u waarschijnlijk duo rolgordijnen kopen in standaardafmetingen omdat uw kozijnen aan deze standaardmaten voldoen

U kunt de duo rolgordijnen op maat bestellen

Hebt u echter een eigen huis laten bouwen of woont u in een ouder huis? Dan kan het zo zijn dat u deze duo rolgordijnen op maat moet of wilt kopen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres ook al gaat het u wel iets meer geld kosten. Want we moeten de stof compleet opmaat snijden en dat geldt ook voor de ophanging. We zijn een professioneel bedrijf dat in heel Nederland voor u klaarstaat. Het is dan ook geen enkel probleem als u deze duo rolgordijnen of een ander type verduistering bij ons op maat wilt laten maken. U kunt na het lezen van deze tekst namelijk direct een afspraak maken met één van onze adviseurs. Hij of zij komt erg graag langs met een aantal voorbeelden. Want deze duo rolgordijnen zijn natuurlijk leverbaar in diverse kleuren. Maak in uw eigen tijd een weloverwogen keuze. U hoeft niet de maten van de kozijnen op te meten en door te geven want deze adviseur zal dit tijdens gesprek direct even meenemen. Deze gehele sessie is helemaal kosteloos en dat geldt tevens voor de offerte die we op basis van het gesprek en uw verdere wensen naar u toe mailen. Pas als u daar akkoord meegaat dan zullen er verdere kosten aan verbonden zijn.

We bieden u een totale service aan

Het begint bij het adviesgesprek en het gratis opmeten van de kozijnen. Het is belangrijk dat deze afmetingen kloppen omdat er andere straaltjes zonlicht kunnen ontsnappen. Wat mag u tevens van ons verwachten?

  • De standaardproducten op onze website kunt u direct zonder overleg in onze webwinkel bestellen,
  • De producten op maat maken we na het gesprek snel voor u klaar,
  • We komen vervolgens bij u langs om het te monteren zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt en ze na de ophanging direct kunt gaan gebruiken.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk