Placemat maken + placemats drukken eenvoudig via PrintSelect

Voor ons eetcafé laten wij altijd een placemat maken + placemats drukken bij PrintSelect. We hebben daar al jaren veel plezier mee, vooral omdat dit voor ons zo handig werkt en voordelig is in de kosten. We zijn een eetcafé in hartje Arnhem en hebben elke maand een andere kaart. Ons menu staat op de placemat, wat handig is, want we hebben toch voor elke nieuwe tafel placemats nodig en zo kunnen we eenvoudig het menu tonen van ons restaurant. We laten steeds een placemat maken + placemats drukken voor onze lunchkaart en ook een placemat maken + placemats drukken voor ons diner. Wanneer mensen binnenkomen wordt hen een plek gewezen en hebben ze direct de mogelijkheid om al te kijken wat de pot schaft, zoals wij op z’n oer Hollands zeggen. We zijn immers een zaak waar je enkel Hollandse pot kunt krijgen.

Placemat maken + placemats drukken met een reden

We hebben erover nagedacht om op een andere manier het menu aan te bieden. Oorspronkelijk hebben we gewerkt met een menu op de muur, waarbij we met schoolbordverf de muur zwart hadden gemaakt en steeds met krijgt het menu op de muur geschreven wordt. Het nadeel daarvan is dat het heel bewerkelijk is, dat de gasten het niet vanaf elke tafel in het restaurant kunnen zien en dat niet iedereen van ons personeel een fantastisch handschrift heeft. Resultaat: een onleesbare kaart voor veel mensen. Toen zijn we overgegaan op van die klappers. Origineel is het niet, maar dat hoeft bij ons ook niet. Anders waren we ook niet met de placemats begonnen, maar we gingen voor praktisch. Alleen moesten we toen én elke keer de kaart laten drukken, én nog steeds placemats gebruiken. Uiteindelijk is het placemat maken + placemats drukken voor ons zelfs bijna goedkoper en slaan we zo twee vliegen in één klap. Daarnaast kun je via printselect.nl heel eenvoudig je placemat maken + placemats drukken in de stijl die jij wilt, vrijwel alles is mogelijk:

  • Met een logo
  • Met een foto
  • Met het hele menu erop
  • Met of zonder afwerking, als mat of glanzend
  • Dun papier
  • Dik papier
  • Groot formaat
  • Klein formaat

Alles is naar je eigen hand te zetten en dat is fantastisch, want daarmee kunnen we steeds hetzelfde format hanteren, eventueel een foto aanpassen, samen met de menutekst en dan zijn we zo klaar. En we weten nu na ongeveer een jaar elke maand nieuwe placemats gebruikt te hebben wat  een placemat maken + placemats drukken inhoudt en hoeveel we er nodig hebben. Uiteindelijk houden we nooit erg veel over en kunnen we heel kostenbewust omgaan met de placemats.

Voor ons de beste keuze

Wij doen dit dus al ruim een jaar en een placemat maken + placemats drukken heeft ons geleerd dat het een leuke toevoeging is op tafel, mensen nooit lang hoeven te wachten om te kunnen zien wat er op het menu staat en daardoor mensen minder snel ongeduldig worden. Daarnaast houden onze gasten ervan om snel en simpel te kunnen eten. We zitten dicht bij de bioscoop, het theater, de Korenmarkt. Men komt vaak gezellig een hapje eten, heel low-key en gaat daarna door voor een avond uit. Dat is onze insteek en daar past het placemat maken + placemats drukken zoals wij dat doen prima bij. De mogelijkheden via PrintSelect zijn er genoeg, als we een keer zouden willen overstappen naar iets anders, dan kunnen we dat makkelijk doen en we hebben de bestellingen ook al regelmatig aangevuld met flyers, visitekaartjes en een keer een banner voor buitenreclame. Uiteindelijk is dit snel, goedkoop en voordelig en dat past precies bij ons eetcafé.

Reageren is niet mogelijk