Orthodontiepraktijk in Hengelo gezocht? Ortho Euregio voor een prachtige glimlach!

Bent u opzoek naar een orthodontiepraktijk in Hengelo en omgeving? Dan bent u van harte welkom voor een prachtige glimlach bij Ortho Euregio! Mensen komen bij ons terecht met hun gebit vanwege uiteenlopende redenen. Van scheve tanden, tot het niet meer durven te lachen uit schaamte. Ook kan het zijn dat u pijn ervaart, waardoor er nog meer urgentie is om uw tanden spoedig in een goede positie te krijgen. Uiteraard is orthodontie meer dan alleen tanden rechtzetten. Benieuwd naar al onze mogelijkheden of wilt u graag een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Neem dan contact met ons op of bezoek de website. Orthodontiepraktijk Ortho Euregio in Hengelo; we treat the face, not only the teeth!

Orthodontiepraktijk Hengelo 

Waarom kiezen voor een beugel? Ortho Euregio Hengelo legt uit. De meest gehoorde reden dat mensen kiezen voor een beugel, is omdat zij graag een mooier gebit willen hebben. Tanden staan bijvoorbeeld niet mooi recht of wat meer naar voren. Hierdoor passen kiezen niet meer goed op elkaar en kan het voorkomen dat mensen moeilijker kunnen eten. Het is voor sommige mensen zelfs zo belemmerd, dat zij niet meer durven te lachen door hun gebit. Zonde! Wie veel lacht, straalt namelijk succes en vreugde uit en het zorgt er ook voor dat u veel meer geniet van het leven. Lachen hoort bij het leven, het is een stukje levensvreugde dat u zich niet moet laten afnemen. Bovendien zijn mooie rechtstaande tanden aantrekkelijker en is het bepalend voor een persoonlijke uitdrukking. Kortom, er zijn heel veel redenen om te kiezen voor een beugel wanneer u nog geen mooie rechtstaande tanden heeft. Orthodontiepraktijk Ortho Euregio in Hengelo staat graag voor u klaar. Een beugel geeft u na verloop van tijd niet alleen een mooiere glimlach, maar zorgt er tevens voor dat u beter kunt bijten, kauwen en beter uw tanden kunt poetsen, doordat tanden in een goede positie worden gezet. 

Ortho Euregio Hengelo voor meer dan alleen tanden rechtzetten

Uiteraard behandelen wij veel meer problemen als orthodontiepraktijk in Hengelo dan tanden die rechtgezet moeten worden. Wij trekken bijvoorbeeld nooit gezonde tanden of kiezen om vervolgens ruimte te creĆ«ren. Dat is zonde, want u krijgt uw tanden maar eenmalig vinden wij! Er zijn diverse andere manieren, zoals een speciale beugel om tanden drastisch van positie te laten veranderen. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van voor de behandeling en erna. Hierdoor krijgt u al een goed beeld van hoe ingrijpend een goede beugel kan zijn, wanneer u kiest voor onze orthodontiepraktijk in Hengelo. Als Ortho Euregio doen wij er alles aan, zodat u weer een stralende glimlach heeft en een functioneel goed gebit. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek in Enschede of Hengelo. Wij bekijken graag met u wat de beste mogelijkheid is. Informatie consulten zijn bovendien altijd gratis. 

Waarom kiezen voor orthodontiepraktijk Ortho Euregio in Hengelo?:

  • Informatief consult is gratis
  • Jarenlange ervaring
  • Niet langer gips happen door nieuwste 3D mondscan 
  • Persoonlijk advies op maat
  • Professionele en moderne praktijken in Hengelo en Enschede
  • Trekken geen gezonde tanden
  • Voor prachtige rechtstaande tanden en een functioneel gebit
  • Zeer goed beoordeeld 

Opzoek naar een professionele en goede orthodontiepraktijk in Hengelo? Neem dan contact op met Ortho Euregio. Gezamenlijk met u zorgen wij dat u binnenkort weer breeduit kunt lachen met een prachtig gebit! Bezoek onze website voor meer informatie: orthoeuregio.nl of plan gelijk een gratis informaties consult in!

Reageren is niet mogelijk