Opzoek naar een gezond alternatief voor maandverband of tampons? Bestel dan nu uw menstruatiecup bij Practicups!

Bent u opzoek naar een gezond alternatief voor maandverband en/of tampons? Dan bieden wij van practicups u een ideale uitkomst. In maandverband en tampons zitten schadelijke stoffen die de biologische balans kunnen beïnvloeden van het lichaam of voor uitdroging of andere irritaties kunnen zorgen. Om vrouwen een beter alternatief te kunnen bieden, hebben wij de menstruatiecup ontwikkeld. Dit is niet alleen veel gezonder voor het lichaam, maar ook milieuvriendelijker en goedkoper! Een menstruatiecup is een klein siliconen cupje dat in het begin van de vagina wordt geplaatst en neemt hierdoor veel meer op dan maandverband of tampons. Benieuwd of een menstruatiecup iets voor u is? Bestel dan nu ons voordelige proefpakket en bezoek voor meer informatie onze website.

Menstruatiecup bestellen

Het is een revolutionaire ontwikkeling voor vrouwen tijdens hun menstruatieperiode. Een menstruatiecup wordt de afgelopen jaren steeds vaker verkocht. Vrouwen erkennen het gemak van dit handige cupje. Het is een klein siliconen cupje dat u in uw vagina draagt tijdens de menstruatie. De cup vangt het bloed op in plaats dit te absorberen. Hierdoor raakt uw vagina niet uitgedroogd of geïrriteerd. U kunt een cup maximaal 12 uur dragen en daarna is het eenvoudig te legen op het toilet. Milieuvriendelijk en beter voor uw lichaam! Wellicht denkt u: ‘hoe kan een siliconen cupje gezonder zijn dan maandverband en/of een tampon?’. Toch is het echt zo! De cup is namelijk gemaakt van 100% medische siliconen, waardoor er geen schadelijke chemicaliën in verwerkt zetten, zoals BPA. Het behoudt de biologische evenwicht van de vagina en voorkomt schuren, droogte en irritatie. Het materiaal is daarnaast heel zacht en flexibel. U voelt het cupje helemaal niet als het draagt! Daarbij is de menstruatiecup uitgebreid getest door verschillende vrouwen. Heeft u een menstruatiecup gekocht? Dan kunt u zonder problemen heerlijk slapen, sporten en zwemmen zonder te lekken! Ervaar al deze voordelen nu zelf met ons handige proefpakket.

Voordelen menstruatiecup

Het is een goed uitgedacht concept dat uitgebreid en gedurende langere tijd is getest door verschillende vrouwen. Hierdoor mag het eindproduct er zeker wezen! Heel veel vrouwen hebben de voordelen al ontdekt! Bent u benieuwd naar recensies of meer informatie? We hebben het overzichtelijk voor u verzameld op onze website. Hieronder vindt u een lijst met voordelen dat een menstruatiecup u kan bieden bij aanschaf. Probeer het vooral eens zelf!

Waarom een menstruatiecup kopen bij practicups?:

 • Biedt tot wel 12 uur lang bescherming (dat is 3 tot 5 keer langer als een tampon)
 • Gaat tot wel 10 jaar mee en dat bespaart u al gauw zo’n 4000 tampons of maandverbanden
 • Het voorkomt uitdroging van de vagina
 • Het veroorzaakt geen irritaties of schuurplekjes
 • Gaat nare geurtjes tegen
 • In de bestelbox zitten twee maten cups, zodat u gemakkelijk de juiste maat kunt proberen
 • U behoudt totale vrijheid: slapen dansen, sporten, zwemmen en springen zonder te lekken!
 • Is chemicaliën vrij en gemaakt van 100% medisch siliconen (tampons en maandverband bevatten wel vervelende chemicaliën, geurstoffen en bestrijdingsmiddelen)
 • Milieuvriendelijk alternatief
 • Zacht en flexibel materiaal, waardoor u het niet voelt
 • Behoudt het biologische evenwicht
 • U hoeft geen grote (zwem)broekjes aan
 • Voor 23:30 uur besteld, is morgen thuis
 • Gratis verzending
 • Achteraf betalen mogelijk

Bent u benieuwd geworden naar meer informatie of recensies van andere vrouwen? Of wilt u graag uw menstruatiecup kopen om deze vele voordelen te kunnen ervaren? Bekijk dan onze website: practicups.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Kiest u ook net als vele vrouwen voor gemak, gezondheid en duurzaamheid? Bestel dan nu uw menstruatiecup eenvoudig online op onze website!

Reageren is niet mogelijk