Op zoek naar een super originele kattenkrabpaal?

Een kattenkrabpaal is misschien wel een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt als je een poes of kat hebt, zeker als je hem neemt als kitten! Je wilt namelijk wel dat je meubels heel blijven en dat je kat niet constant zijn nagels in je mooie bank zet. Via krabpaal.nl kun je super veel leuke exemplaren kopen, zo eenvoudig en zo uitgebreid als je maar wilt. Bij krabpaal.nl verkopen ze een kattenkrabpaal voor elk budget en in elke maat. Ze hebben er kleine exemplaren die bestaan uit slechts enkele elementen, maar ook gigantische bouwwerken waar je kat uren speelplezier van heeft. In hun webshop vind je onder andere:

  • Design krabpalen
  • Plafond krabpalen
  • Kleine, middelgrote en grote krabpalen
  • Krabpalen speciaal voor grote katten
  • Allerlei kattenmeubels
  • Kattenbakken

Daarnaast kun je er ook allerlei speeltjes voor katten bestellen. Zeker als je een kitten hebt is dat super leuk! Deze zijn namelijk nog erg speels en hebben bovendien veel meer beweging nodig dan volwassen katten. Bestel er dus zeker wat extra speeltjes bij als je die kattenkrabpaal koopt omdat je binnenkort een kitten krijgt! 

Waaraan voldoet een goede kattenkrabpaal?

Als je op zoek bent naar een goede kattenkrabpaal is het goed om een aantal zaken in je achterhoofd te houden. Natuurlijk is het belangijk dat het formaat van de paal past bij de grootte van je kat. De meeste krabpalen zijn geschikt voor alle katten, maar als je echt een flinkerd hebt dan past deze waarschijnlijk niet in de holletjes van deze standaard krabpalen. Gelukkig verkopen ze bij krabpaal.nl ook krabpalen voor hele grote katten. Wat een goede kattenkrabpaal altijd heeft is één of meerdere met sisal omwonden stangen (de krabpalen) en daarnaast een schuilhoekje en (meestal vrij hoog) een plateau waar de kat op kan staan. Let erop dat het materiaal lekker zacht is en dat de krabpaal stevig in elkaar zit, zodat hij ook geschikt is voor wilde speelpartijtjes. Sommige katten kunnen namelijk flink tekeer gaan in hun enthousiasme. Heel grappig om te zien, maar je wilt wel dat je krabpaal op zijn plek blijft staan. De krabpalen uit deze webshop zijn allemaal gecontroleerd op stevigheid en zijn dus ook heel geschikt voor katten die het flink bont kunnen maken tijdens het spelen.

Kattenmeubels online bestellen

Voor de echte dierenvriend verkopen ze in deze webshop naast een kattenkrabpaal ook diverse kattenmeubels. Je kunt daarbij denken aan een hippe, houten kist met aan de voorkant een gat erin. Je kat kan zich daar terugtrekken wanneer deze daar behoefte aan heeft. En zoals je weet hebben katten nogal eens van die buien waarin ze helemaal met rust gelaten willen worden. De kattenhuisjes van krabpaal.nl zijn daar heel geschikt voor. Houd er wel rekening mee dat de meeste katten het fijn vinden om op hoogte te liggen/zitten. Dat is de reden dat ze vaak op de bank of vensterbank springen en liever niet op de grond liggen. Een hoge kattenkrabpaal is dan ideaal, en in het geval van zo’n kattenhuisje zet je deze gewoon op de ander kastje of op de vensterbank. Dan is je kat er vast helemaal blij mee!

Reageren is niet mogelijk