Op zoek naar een leuke tour in Amsterdam?

Hoe de groep er ook uitziet met wie je een leuke tour in Amsterdam wilt doen, via de website van Special Tours vind je sowieso een geschikte optie. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van tours voor allerlei verschillende groepen, en met allerlei verschillende thema’s. Je kunt er zowel een hele culturele tour in Amsterdam boeken als een tour die barst van de hilariteit, voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Denk maar eens aan de Crazy 88 tour. Daarbij word je de stad ingestuurd en krijg je via whatsapp allerlei grappige opdrachten. De meesten daarvan moet je fotografen om te laten zien dat je ze hebt uitgevoerd. Dit levert dus niet alleen punten op, maar ook de leukste foto’s. Plak ze in een album en geniet er jaren later nog eens van. Heb je liever een wat rustigere tour in Amsterdam? Dan kun je via dezelfde website ook een mooie stadswandeling boeken. Deze zijn er in diverse varianten en in diverse buurten. Al deze wandelingen worden gegeven door lokale bewoners die je alles kunnen vertellen over wat je ziet. Over de geschiedenis van de gebouwen bijvoorbeeld, of hoe de wijk zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. De meeste mensen vinden het heel erg leuk om op deze manier iets over de stad te leren, en dit soort tours door de stad zijn dan ook zeer geschikt voor vrijwel elk publiek.

Tour in Amsterdam inclusief diner

Wil je graag voor een groep mensen een toffe tour in Amsterdam organiseren inclusief diner? Dan kunnen ze je bij Amsterdam Tours zeker helpen. Daar organiseren ze namelijk hele leuke Hap & Stap Tours door de stad. Je gaat daarbij een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje eten, maar wel elk in een ander restaurant. Je moet dus tussendoor steeds een stukje door de stad lopen, en uiteraard plannen ze dat zo dat je een hele leuke route loopt. En aan het einde van de avond heb je genoeg gegeten, en kun je als je dat wilt nog ergens een kroegje in duiken. Zo maak je die tour in Amsterdam helemaal af.

Diner spel in Amsterdam

Wil je liever geen tour in Amsterdam maar gewoon een activiteit die je op één plek kunt uitvoeren? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een origineel dinerspel. Bij Special Tours hebben ze super veel leuke opties voor je in de aanbieding, die allemaal plaatsvinden in een knus restaurant in het centrum van Amsterdam, zoals:

  • Het Ik Hou van Holland dinerspel
  • Het Jongens tegen de Meisjes dinerspel
  • Het Escape Dinner dinerspel
  • Het Ranking the Stars dinerspel
  • Het Erotic Dinner dinerspel

De laatste optie is natuurlijk super geschikt voor een vrijgezellenfeest. Het is een dinerspel waarbij je allerlei erotische opdrachten moet uitvoeren, en er is ook een stripact. Of menu voor een man of een vrouw een erotisch vrijgezellenfeest wilt organiseren maakt niks uit, want dat kan bij Special Tours allebei. Maar vergeet niet dat je ook gerust een meer culturele tour in Amsterdam bij ze kunt boeken, voor overdag bijvoorbeeld. En als je dan daarna een dinerspel boekt dan ben je de hele dag onder de pannen en hebben jullie achteraf je buikjes rond. 

Reageren is niet mogelijk