Op zoek naar een houthandel in Enschede

Mijn vader heeft jarenlang een timmerbedrijf gehad. Hij was altijd erg handig en kon veel mooie dingen maken. In het huis waar ik opgroeide kon hij altijd veel dingen maken en ik vond het erg indrukwekkend hoe gemakkelijk het voor hem leek. Ik kan mij herinneren dat hij bijvoorbeeld de keuken en de schuur bij ons gemaakt heeft. Hij ging altijd erg snel te werk en wist precies wat hij moest doen. Hij wilde mij ook leren om met hout om te gaan, maar ik vond het altijd erg lastig. Misschien dat ik mijzelf te veel met mijn vader vergeleek, maar ik had het gevoel dat niets lukte. Mijn vader wilde verschillende keren samen iets maken, maar uiteindelijk gaf ik het altijd op en was hij degene die bijna al het werk deed. Ik wilde bijvoorbeeld een mooie boomhut, maar veel meer dan een uurtje werken heb ik niet gedaan. Mijn vader heeft er achteraf nog een mooie hut van gemaakt. Ik denk dat hij doorhad dat ik beter in andere dingen was en vroeg niet meer of ik hem wilde helpen met klussen in huis. Uiteindelijk heb ik gemerkt dat ik toch handig ben en geen twee linkerhanden heb. Nu ik zelf een eigen huis heb kan ik veel kleine klusjes zelf doen, vaak ook voor dingen die andere mensen laten uitbesteden. Een maand geleden wilde ik mezelf uitdagen en zelf een schuur bouwen. Ik had op internet een stappenplan gevonden en ik had het idee dat ik dit zelf kon bouwen. Het hout voor de schuur wilde ik bij een houthandel in Enschede kopen. Aangezien ik bijna alleen hout zou gebruiken voor de schuur, zou ik veel gebruiken. Ik verwachte dat ik bij een houthandel in Enschede alle materialen kon kopen die ik nodig had.      

Voordelig hout kopen bij een houthandel in Enschede

Online zocht ik naar een houthandel in Enschede en vond toen via hun website houtcentre-debruin.nl Houtcentre de Bruin. Ik besloot om hier langs te gaan, om te zien of ze alle materialen hadden die ik nodig had. Ik raakte in gesprek met een van de medewerkers en hij wist precies wat ik nodig had. Hij zei dat ze alles in deze houthandel in Enschede op voorraad hadden en dat ik het kon ophalen wanneer ik wilde. Ik vroeg om een offerte voor al het materiaal zodat ik dit kon vergelijken met andere bedrijven in de buurt. De medewerker gaf aan dat ze het hout op maat konden leveren, dit zou mij veel tijd besparen. Ik vergelijk de prijzen van de offerte met andere bedrijven in de buurt en bij deze houthandel in Enschede zou ik het goedkoopste uit zijn. Bij bouwmarkten kan je vaak ook veel materiaal kopen, maar daar ben je vaak duurder uit dan bij een houthandel in Enschede. Ik ging weer langs bij Houtcentre de Bruin en plaatse de bestelling. Zij zouden alles voor mij op het juiste formaat zagen en ik kon het ophalen wanneer alles klaar was.          

Een mooie schuur in de tuin

Ik was erg blij met de hulp van de houthandel in Enschede. Aangezien bijna alles al in de juiste maat was, kon ik gelijk aan de slag en was ik sneller klaar met het bouwen van het schuurtje. De stappenplan die ik gevonden had was goed uit te voeren en ik vond het erg leuk om te doen. De schuur is erg mooi geworden en mijn vader was erg trots toen hij de foto zag. Ik kan Houtcentre de Bruin aanraden als houthandel in Enschede

  • Ik kon hier voordelig materialen kopen
  • De medewerker was erg behulpzaam
  • Ze konden het hout op maat leveren

Reageren is niet mogelijk