Op zoek naar een bloemengroothandel

Twee jaar geleden zijn mijn vriendin en ik in Spanje gaan wonen. Mijn vriendin is Spaans en komt uit een klein dorpje in het zuiden van Spanje. Ze woonde een aantal jaar in Nederland, maar wilde weer graag terug. Ze miste haar familie en wilde graag weer bij hun in de buurt gaan wonen. We hadden de keuze om samen te gaan, of om onze relatie te verbreken. Ik vond het een lastige keuze, maar ik besloot om met haar mee te gaan. Ik had haar familie een aantal keren bezocht en wilde de gok wagen. Ik sprak slechts een beetje Spaans, maar niet genoeg om een gesprek met iemand te hebben. Ik had geen idee wat ik ging doen voor werk, maar ik hoopte in een dichtbij geleden stad een baan te vinden. Dat was helaas zeer lastig. Ik werd elke keer afgewezen, omdat mijn Spaans niet goed genoeg was. Vaak vond men dat ik een goede c.v. had, maar er werd Spaans gesproken op de werkvloer en dat kon ik niet goed genoeg. Ondertussen nam ik Spaanse les en oefende ik veel met haar familie, maar ik ging slechts langzaam vooruit. Toen ik de laatste keer weer afgewezen werd besloot ik om iets anders te doen. Ik wilde graag een bloemist starten, hier had ik ook ervaring mee in Nederland, want mijn ouders hadden er jarenlang eentje. Ik vond een goede locatie en kon bij de gemeente de benodigde papieren krijgen. Ik moest alleen nog een bloemengroothandel vinden, want hier moest ik mijn producten inkopen. Ik probeerde het eerst bij een Spaanse bloemengroothandel, maar vond de kwaliteit slecht met wat wij vroeger verkochten in Nederland. Ik wilde graag onderzoeken of ik bij een Nederlandse bloemengroothandel kon inkopen.      

M.A.G. Import Export is onze bloemengroothandel

Ik weet dat veel groothandels in Nederland zich bevinden in de omgeving van Aalsmeer, het leek mij daarom verstandig om een bloemengroothandel uit die buurt te zoeken. Ik zocht online naar bedrijven in de buurt van Aalsmeer en vond verschillende groothandels die mij konden helpen. Ik wilde graag een betrouwbare partner en het liefste de bloemen zo goedkoop mogelijk inkopen, terwijl dit niet ten kosten ging van de kwaliteit. Gelukkig vond ik de website mag-flowers.com, dit is de website van M.A.G. Import Export. Ik nam contact op met deze bloemengroothandel, om te zien wat hun aanbod en prijs was. In een gesprek legde ik uit dat ik een nieuwe bloemist ging starten in Spanje, maar dat ik al veel ervaring in Nederland had. De bloemen moesten geƫxporteerd worden naar Spanje, ik wilde graag uitstekende kwaliteit kopen en een goede prijs betalen. We raakten in gesprek over verschillende mogelijkheden en ze waren erg behulpzaam. Dit bedrijf heeft veel ervaring met internationale handel en kon mij vertellen welke bloemen goed verkopen in Spanje, dit hielp mij veel met de inkoop. Na een aantal gesprekken besloot ik om zaken te doen met deze bloemengroothandel.

Erg blij met M.A.G. Import Export

Ik werk bijna een jaar samen met M.A.G. Import Export en ben erg bij met deze bloemengroothandel. De bloemen zijn van erg goede kwaliteit, vaak beter dan bij mijn concurrenten. De klanten waarderen dit en komen vaak bij mij terug. De prijs is goed en ik kan de bloemen voor een concurrerende prijs verkopen. Ze zijn tot nu toe altijd betrouwbaar gebleken en de communicatie is goed.Ik kan M.A.G. Import Export als bloemengroothandel aanraden.

  • Ze hebben veel ervaring met internationale handel
  • De bloemen zijn van een goede kwaliteit en koop ik voor een goede prijs
  • Ze zijn betrouwbaar en communiceren goed
  • Mag-flowers

Reageren is niet mogelijk