Op maat gemaakte haarwerken

movehs - haarwerkenKaalheid komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Bij mannen is het algemeen geaccepteerd dat wanneer zij een bepaalde leeftijd bereiken zij kaal worden. Dit wordt als heel normaal gezien. Ook bij vrouwen kan dit het geval zijn. Hier wordt echter heel anders tegenaan gekeken. Daardoor is het voor vrouwen vaak lastig om om te gaan met haarverlies. Zij vinden dit moeilijk te accepteren en zullen er dan ook alles aan doen om dit te verbergen en voornamelijk om er een oplossing voor te vinden. Het verliezen van haar kan door verschillende zaken komen. De meest bekende zijn wel door ouderdom of door bijvoorbeeld een chemokuur. Ook bepaalde medicatie kan voor (tijdelijk) haarverlies zorgen. In de meeste gevallen is dit van tijdelijke aard en groeit het haar daarna dus weer terug. Er zijn echter ook genoeg haarziektes waarbij dit niet het geval is.

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Universalis
  • Alopecia Traumatica
  • AlopeciaTotalis

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ziektes waarbij het haar al dan niet in zijn geheel uitvalt. Alopecia staat voor haaruitval vandaar dat de namen van de haarziektes dit woord gemeen hebben. Het is erg vervelend wanneer je getroffen wordt door zo’n ziekte. Het verliezen van je haar is voor niemand makkelijk. Wanneer het van tijdelijk aard is kun je dit waarschijnlijk beter accepteren dan wanneer het voor altijd is. Bij MoveHs kan iedereen terecht die hier graag iets aan wilt doen. Zij maken hier prachtige haarwerken. De eigenaresse van MoveHs Pure & Natural Hair Solutions heeft ervaring met haarverlies en besloot dat zij andere vrouwen (en mannen) wilde helpen hiermee. Je kunt hier dan ook niet alleen terecht voor haarwerken, maar ook voor persoonlijk advies. Zij weet precies waar je doorheen gaat en zal je dan ook tips op emotioneel vlak kunnen geven. Zo heeft zij al veel vrouwen geholpen het haarverlies vanuit een ander perspectief te bekijken.

Levendige haarwerken die je niet ziet

Pruiken hebben een vervelende connotatie in de Nederlandse taal. Niemand wil graag zeggen dat hij of zij een pruik draagt, tenzij het voor een feestelijke gelegenheid is. Dit heeft er alles mee te maken dat er in de maatschappij erg negatief tegen haarverlies gekeken wordt. Dit is nergens voor nodig. Ook een vrouw (of man) zonder haar kan nog steeds prachtig zijn. Voornamelijk vrouwen vinden het moeilijk te accepteren wanneer zij hun haar verliezen en komen dan al snel naar MoveHs voor een van de prachtige haarwerken. Je kunt hier niet alleen terecht voor haarwerken, maar ook voor crownextensions en haaroplossingen. De kwaliteit van het haar en het knopen ervan is zeer hoog. Hierdoor is de beweging van het haar erg natuurlijk en zal niemand kunnen zien dat jij een van de haarwerken van MoveHs draagt. Het is onopvallend, het ziet er natuurlijk uit en de draagcomfort is optimaal. Je kunt er alles in doen wat je voorheen ook deed. Ben jij een groot fan van motor rijden? Dan kun je dit gewoon blijven doen. Het haarwerk zal prima op zijn plek blijven zitten. Ook sporten, zelfs zwemmen, en slapen kun je gewoon met het haarwerk op doen. Als jij niemand vertelt dat je haarwerken van MoveHs gebruikt dan hoeft niemand het ook nooit te weten. Je kunt je er dus vrij in bewegen en door de hoge kwaliteit van de pruik zul je je er prachtig in voelen. Het bedrijf wordt tegenwoordig ook regelmatig benaderd door vrouwen die wel eens heel iets anders willen, maar niet hun haar willen veranderen. Daar kunnen de haarwerken natuurlijk ook voor gebruikt worden. De prioriteit van MoveHs is en blijft echter het helpen van vrouwen die leiden aan een vorm van alopecia. Hier zijn zij in gespecialiseerd en daar zijn de haarwerken ook in eerste instantie voor bedoeld.

De verschillende haarwerken voor vrouwen met alopecia

Bij MoveHs vinden ze het belangrijk dat vrouwen zich mooi en veilig voelen. Het verliezen van je haar kan een hoop in je teweeg brengen. Het kan je ongelukkig en boos maken. Veel vrouwen worden er ook heel onzeker van. Ze voelen zich niet langer op en top vrouw meer en dat wens je natuurlijk niemand toe. Een vrouw moet zich altijd en overal mooi kunnen voelen, onafhankelijk van hoe ze er uit ziet. Je haar kan om een heleboel verschillende redenen uitvallen. Heb jij bijvoorbeeld veel stress? Dan kan ook daar je haar van uitvallen. Bij veel mensen is dit gelukkig tijdelijk, maar het kan wel vervelend zijn. Vrouwen met alopecia traumatica verliezen hun haar naar aanleiding van een trauma. Dit kan bijvoorbeeld door een permanent komen of door het ontkroezen van haar. Maar ook door een ongeval of brandwonden kun je, al dan niet van tijdelijke aard, je haar verliezen. Onder andere voor deze vrouwen staat MoveHs klaar. Zij zullen prachtige haarwerken voor je maken waardoor jij je weer mooi kunt voelen. Uiteraard kun jij aangeven hoe je de haarwerken hebben wilt. Het merendeel van de vrouwen kiest er voor om een haarwerk te laten maken die hun oude kapsel kopieert. Zo hoeft niemand het ooit te weten dat zij haaruitval hebben (gehad). Andere vrouwen kiezen er juist voor om haarwerken te laten maken die heel anders zijn dat de kapsels die zij tot nu toe hebben gehad. Voor vrouwen met kort haar is dit ineens de ideale gelegenheid om een prachtige bos met lang haar te hebben. Wil jij meer weten? Neem dan vandaag nog contact op!

Reageren is niet mogelijk