Onze Zweedse pantoffels reageren natuurlijk op uw huid

U wilt uw voetjes het hele jaar door lekker warm houden. Het is zelfs erg belangrijk dat uw voetzolen warm blijven. Want het kan een begin van een griepje of verkoudheid zijn als u zich niet comfortabel voelt en u een bacterie de kans geeft om te incuberen. Onze Zweedse pantoffels zorgen ervoor dat zelfs in de herfst en de winter uw voeten warm blijven. De Zweedse pantoffels die u op shepherd-pantoffels.nl vindt hebben een klassiek design en zijn ooit ontworpen in het hoge noorden van Zweden voor de strengste winters denkbaar. In Nederland kennen we wellicht niet langer deze strenge winters, ze duren in ieder geval nooit langer dan een week of twee, drie. Maar dat betekent zeker niet dat het erg koud kan zijn in huis. Was het vroeger meer vanzelfsprekend om tapijt in uw huis te leggen, kiest men tegenwoordig voor het eenvoudig aan te leggen kliklaminaat. Ook een houten of stenen vloer voelt koud en kil aan. En maar weinig mensen hebben het budget om te investeren in vloerverarming. Ook al zet u de centrale verwarming wat hoger omdat u iets in huis wilt gaan doen en koude voeten krijgt, het duurt een tijd voordat de vloer is opgewarmd. Dat komt natuurlijk mede omdat warme lucht opstijgt en hout of steen de warmte moeilijk vasthoudt. En dat is waar onze Zweedse pantoffels om de hoek kijken. In onze webwinkel kunt u ze direct in de juiste maat bestellen.

Deze Zweedse pantoffels houden uw voeten heerlijk warm

Wilt u graag een paar Zweedse pantoffels voor uzelf, voor uw partner of voor uw kinderen? Reken er maar op dat u bij Shepherd voor ieder wat wils kunt vinden. Deze Zweedse pantoffels zijn leuke cadeautjes om bijvoorbeeld in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom te leggen. Iedereen houdt van warme voeten en u kunt deze Zweedse pantoffels een halfjaar lang dragen in uw hele huis. Is het niet fantastisch dat u nadat u onder de douche komt direct deze Zweedse pantoffels aan kunt trekken zodat u niet op de koude tegels van uw badkamer hoeft te bibberen? Natuurlijk verkopen we een keur aan sloffen en pantoffels en hoeft u zeker niet deze bruine of crèmekleurige pantoffels te bestellen. Maakt u eens uw keuze door een kijkje te nemen op onze website.

  • U kunt allereerst kiezen uit mannen-, vrouwen-, kinder- en babypantoffels,
  • Kies dan de vorm en de kleur uit,
  • En geef uw schoenmaat op.

In principe kunt u vervolgens de bestelling al afronden door uw adres- en contactgegevens op te geven. Maak eventueel een account aan als u in de toekomst ook een keer Zweedse pantoffels voor uw vrouw of kinderen wilt kopen. Betaal door het bedrag over te maken met behulp van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of creditcard. U ontvangt natuurlijk een bevestiging in uw inbox en we laten het u weten als het pakketje door PostNL bezorgd gaat worden.

Bestel vandaag nog online en ontvang de producten morgen in huis

Onze Zweedse pantoffels bieden naast warmte ook erg veel draagcomfort. U kunt ze met en zonder sokken of kousen dragen en hebben een ademende stof. Daardoor blijven vieze geurtjes en zweet niet hangen en hebt u altijd schonen en lekker ruikende Zweedse pantoffels tot uw beschikking. Kijkt u ook eens naar de andere artikelen van Shepherd met een Zweedse achtergrond. Want u kunt tevens handschoenen en laarzen bestellen voor de mannen. En wilt u er comfortabele inlegzolen van ademende zacht wol bij hebben? Ook dan zult u bij ons slagen.

Reageren is niet mogelijk