Onze mooie kozijnen

Ik heb eigenlijk nooit zo heel erg stil gestaan bij de kozijnen die wij hadden totdat het toch echt tijd werd om ze te vervangen. We hadden ons oud kozijn altijd goed onderhouden en ieder jaar een verfbeurt gegeven waardoor het er voor lange tijd nog heel erg goed uit bleef zien, maar op een gegeven moment was het kozijn gewoon op en dus werd het tijd voor een nieuwe! Het was echter makkelijker gezegd dan gedaan om een bedrijf hiervoor te vinden. Wij waren door vrienden er al voor gewaarschuwd dat het behoorlijk lastig is om een goed en betrouwbaar bedrijf te vinden. Gelukkig kwamen we op een gegeven moment terecht op de website https://www.benitech.nl/ en zij bieden precies aan waar wij naar op zoek waren.

  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende service

Wat ons in eerste instantie heel erg aansprak in dit bedrijf was dat ze alles van begin tot eind voor je regelen. Vanaf het moment dat je hier een offerte aanvraagt tot het moment dat de oplevering plaats vindt, ze bieden hier echt alles aan op het gebied van kozijnen. Wel zo prettig, want je wilt natuurlijk een goede dienst en product geleverd krijgen. Dit was in ieder geval voor ons heel erg belangrijk en dat was dan ook precies de reden waarom we voor dit bedrijf kozen.

De kozijnen met de beste isolatie

Het is daarnaast ook zeker niet verkeerd dat ze bij Benitech niet alleen een zeer scherpe prijs rekenen, maar we kregen er ook nog eens gratis HR++ glas bij, gratis horen en een comfortpakket. We hadden niet voor heel erg veel meer kunnen vragen! Het is niet nodig om hier een aanbetaling te doen. Je hoeft dus niet meteen te beginnen met geld uitgeven. En ze geven je hier de optie om de kozijnen op een maandelijkse basis te betalen. Zo kun je al voor slechts € 49,- per maand je hele woning laten voorzien van nieuwe kozijnen. Vaak kies je er namelijk niet voor om slechts een kozijn te vervangen. In de meeste gevallen werden in een keer alle kozijnen geplaatste en dus moet je ze ook weer allemaal tegelijkertijd vervangen. Daarnaast is dat natuurlijk ook wel zo makkelijk, want dan zit je maar een keer in de rommel in plaats van dat je dat verspreid. Dit was voor ons zeker een goede reden om dit project in een keer goed aan te pakken. We hoeven er nu voor vele jaren niet meer over na te denken. Dat is toch wel een hele fijne gedachte.

Vraag jouw offerte aan

Als jij erover na zit te denken om een nieuw kozijn in je woning te laten plaatsen, dan kunnen we je zeker aanraden om in ieder geval een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen op de website van het bedrijf Benitech. Wij hebben dit toen via de website gedaan, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst telefonisch contact op te nemen. Op de website vind je al een heleboel informatie over de diensten en producten die ze hier aanbieden, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je misschien aanvullende vragen hebt. Wij hadden die in ieder geval. Wij hebben dan ook na het ontvangen van de offerte contact opgenomen. Toen hebben we ook een afspraak gemaakt om de verschillende mogelijkheden en de kozijnen door te nemen. Er is een medewerker van Benitech bij ons langs gekomen om naar onze huidige situatie te kijken en aan de hand daarvan is toen een plan opgesteld. Ze werken hier heel erg professioneel en we kunnen dit bedrijf en de kozijnen niet genoeg aanraden.

Reageren is niet mogelijk