Ons legionella filter zorgt voor een optimale bescherming

Op radasafe.nl vindt u diverse kranen, tappen en knijpdouches met ons gepatenteerde legionella filter. We zijn gespecialiseerd in legionellapreventie en we hopen dat u overweegt om als bedrijf de noodzakelijke maatregelen te nemen die bij deze preventie gepaard gaan. U wordt uiteraard door diverse overheidsinstanties gedwongen om u aan allerlei regels te houden. Werkt u in een ziekenhuis, fabriek, horecagelegenheid, zwembad of simpelweg op kantoor? Dan moet op deze openbare werkplekken de preventie tegen deze gevaarlijke bacterie op orde zijn. Het kan namelijk zeer kwalijke gevolgen hebben als u te maken krijgt met deze bacterie. Het verspreidt diverse ziektes waaronder de gevreesde en soms fatale veteranenziekte. Van een simpele verkoudheid tot aan een ernstige ziekte, deze bacterie wil niemand in zijn lichaam hebben. Vandaar dat een legionella filter in alle kranen op de werkplek onmisbaar is. En dat is waar wij om de hoek kijken want we kunnen u van dit legionella filter voorzien. Dat is overigens zeker niet het enige product dat we aanbieden. We leveren tevens kranen, knijpdouches en wanddouches die van een dergelijke legionella filter zijn voorzien. U kunt ze eenvoudig installeren en onderhouden door regelmatig het filter te vervangen. De plek waar deze bacterie in groten getale kan ontstaan is stil water. Dat is water dat lang in de leiding of in een bassin blijft liggen. Denk aan een zorginstelling maar ook aan het water in een buitenzwembad waar maanden niet in wordt gezwommen. Een andere boosdoener is de brandslang. Het is uiteraard te hopen dat u nooit de haspel hoeft te gebruiken. Maar mocht dit wel het geval zijn dat wilt u natuurlijk dat de bacterie in het legionella filter wordt opgevangen als u een brand gaat blussen of uw werkplek schoon spuit.

Vergeet niet om tijdig het legionella filter te vervangen

Kamers van een zorginstelling die langdurig leegstaan en vervolgens weer worden bewoond kennen tevens een verhoogd risico. Ouderen hebben een lagere weerstand en kunnen sneller ernstig ziek worden van deze bacterie. Dit is trouwens ook een reden om in uw eigen huis een legionella filter in uw douchekop te installeren. Als u bijvoorbeeld na een lange vakantie thuiskomt, dan weet u niet wat er in uw waterleiding is ontstaan. We willen u niet ongerust maken en het is niet per definitie noodzakelijk om een legionella filter te gebruiken. Wel willen we u als tip meegeven om de douche of de kraan van uw wastafels een tijdje door te laten lopen met heet water voordat u gebruik gaat maken van uw watervoorziening. Voor bedrijven, dienstverleners, instellingen en ga zo maar door is het een ander verhaal want u wilt dan 0 risico lopen. Denk daarom niet alleen aan het kopen en monteren van dergelijke kranen, maar denk ook aan het onderhoud waaronder de regelmatige vervanging van het legionella filter. U kunt bij ons op aanvraag de prijzen van de diverse producten te weten komen. Gaat u daar akkoord mee? E-mail of bel dan met onze klantenservice om de bestelling te plaatsen. We zorgen er vervolgens voor dat de producten snel bij u worden afgeleverd.

U wilt de volksgezondheid voor 100 procent van de gebruikers waarborgen

Wat mag u van ons legionella filter verwachten?

  • Het tegenhouden van bacteriĆ«n tot log 7,
  • Het heeft een zeer lange levensduur,
  • Het beidt direct bescherming na het plaatsen van het filter,
  • En het blijft natuurlijk tot de laatste druppel veilig.

Naast de levering van diverse beschermende producten kunnen we ook voor u in actie komen. We kunnen bijvoorbeeld leidingen schoonmaken en onderhouden dus vraag eens naar onze werkzaamheden.

Reageren is niet mogelijk