Nolin Uitgevers

Drukwerk is ook in de tijd waarin veel reclame en promotie online wordt gedaan van groot belang in uw marketingmix. Toch verzaken veel bedrijven dit te realiseren, bijvoorbeeld vanwege hoge kosten. Zeker verenigingen, stichtingen en organisaties die vaak afhankelijk zijn van donaties en vrijwilligers, zullen door de hoge kosten afgeschrikt worden om drukwerk in te gaan zetten. Nolin Uitgevers begrijpt dat en bedacht daarom het SponsorPublicatieConcept. Dankzij dit concept hebben ook deze verengingen, organisaties en stichtingen zonder groot budget gelijke kansen. Drukwerk bij Nolin Uitgevers wordt namelijk voor de klanten kosteloos gerealiseerd. Wilt u weten hoe dit werkt? Lees dan verder.

Jarenlange ervaring bij Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers is in 2000 gestart in Hoogezand. Natuurlijk waren de tijden wat betreft drukwerk toen anders, doordat minder online marketing aanwezig was. Toch ziet Nolin Uitgevers ook nu nog de kracht van een goede marketingmix, waarin drukwerk zeker niet kan ontbreken. Dankzij de grote zichtbaarheid en herhaalde blootstelling kunt u door drukwerk uw doelgroep bereiken en naamsbekendheid vergroten. Nolin Uitgevers weet dankzij de jarenlange ervaring dan ook hoe drukwerk het beste ingezet kan worden voor verschillende doeleindes en doelgroepen.

Natuurlijk kunnen de klanten van Nolin Uitgevers ook zelf goed uitgewerkte ideeën aandragen, die de medewerkers van Nolin Uitgevers vervolgens kunnen realiseren. Vaak zien wij echter dat stichtingen, organisaties en verenigingen liever dit werk overlaten aan onze experts, die samen met de klant tot een product komen waarmee de beste resultaten behaald kunnen worden.

Hoe kan drukwerk bij Nolin Uitgevers gratis zijn?

Om gelijke kansen te realiseren is het drukwerk van Nolin Uitgevers voor onze klanten volledig kosteloos. Dit doen wij middels het SponsorPublicatieConcept. De medewerkers van Nolin Uitgevers nemen daarbij alle moeite uit handen van de klant. Wij zoeken voor u naar geschikte sponsoren in de omgeving waar u de publicatie wilt verspreiden. Deze sponsoren maken de financiële kant van het drukwerk mogelijk in ruil voor een naamsvermelding in het product. Zo is iedere vorm van drukwerk voor de klanten volledig gratis en kunnen ook de sponsoren hier profeit van hebben door de naamsvermelding in het product.

Op deze manier kan Nolin Uitgevers de klanten voorzien in vele verschillende vormen van drukwerk. Wij kunnen u helpen wanneer het gaat om eenmalige publicaties, zoals posters, of wanneer u regelmatig terugkerende publicaties wilt realiseren voor uw stichting, vereniging of organisatie.

Een kijkje op de werkvloer

Op de werkvloer van Nolin Uitgevers werken specialisten uit vele verschillende richtingen. Zo kunt u grafisch ontwerpers tegenkomen, maar vindt u ook medewerkers die gespecialiseerd zijn in verkoop en marketing. Een informele, ontspannen sfeer maakt dat de klanten graag bij ons langskomen en dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Verder is Nolin Uitgevers ook bezig met zijn plicht naar de maatschappij. Zo wordt er op de werkvloer strikt afval gescheiden, wordt papierverbruik geminimaliseerd, maken wij zo min mogelijk gebruik van kunstlicht en wordt er door Nolin Uitgevers groene energie afgenomen. Kortom werken wij niet alleen voor klanten met een maatschappelijke functie, maar proberen wij hier zelf ook een steentje aan bij te dragen

Reageren is niet mogelijk