Neem afscheid zoals u dat wilt in ons crematorium

Cba-amersfoort - CrematoriumAls een dierbare van u onverhoopt komt te overlijden dan is het natuurlijk belangrijk dat u hier op een goede manier afscheid van kunt nemen. Bij Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort zijn diverse mogelijkheden op het gebied van begraven, cremeren en het houden van rouwdiensten. Onze faciliteiten, waaronder ook het crematorium, bevinden zich op het terrein van Rusthof in een prachtige omgevingen in de stad Amersfoort. Wij streven er altijd naar om er voor te zorgen dat mensen op een waardige en mooie manier afscheid kunnen nemen van de diegenen die ze recentelijk zijn verloren. In onze faciliteiten is het mogelijk voor een ieder om een afscheidsdienst te organiseren en is het mogelijk om te kiezen voor zowel crematie als begraven. Omdat onze gebouwen niet gelieerd zijn aan één religieuze organisatie is het mogelijk voor mensen van diverse geloven om hier een passende dienst te houden. Ook is het uiteraard mogelijk om alles naar wens aan te passen indien er geen gelovige dienst is. Ons crematorium is bovendien goed afgeschermd en is daardoor zeer privé zodat u als nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Ook is het bij ons zo geregeld dat de begraafplaats en het crematorium gescheiden zijn zodat er geen confrontatie tussen de twee plaats kan vinden. Het is bij ons ook mogelijk om bij de crematie zelf aanwezig te zijn als u dat wenst. Wij weten uit ervaring dat dit voor sommige mensen heel prettig kan zijn. Ook is het bij sommige geloven gebruikelijk om in het crematorium zelf aanwezig te zijn. Uiteraard zijn al deze opties bij ons bespreekbaar. Wij willen er voor zorgen dat het crematorium een plek is waar u op een waardige manier afscheid kunt nemen, dus wij doen er alles aan om als het ook maar een beetje mogelijk is te voldoen aan de wensen van de nabestaanden. Ons crematorium is uitgerust met de modernste apparatuur waardoor alles vlekkeloos zal verlopen en uiteraard is ook de aankleding in onze gebouwen zeer netjes en schoon.

Modern en zeer compleet crematorium

Naast dat ons crematorium uiteraard aan de allerhoogste standaard voldoet beschikken wij ook over veel extra apparatuur en andere zaken die veel mogelijkheden met zich meebrengen. Zo is het uiteraard mogelijk om via ons uitstekende geluidssysteem muziek naar keuze af te laten spelen indien u hier behoefte aan heeft. Wij beschikken over een grote catalogus met diverse muziekstukken zodat u er zeker van kunt zijn dat er altijd iets naar uw smaak tussen zit. In alle zalen in ons crematorium is het mogelijk om de muziek af te spelen, dus het maakt niet uit hoe groot of hoe klein het gezelschap is om de muziek die u wenst te kunnen draaien. Ook is het mogelijk om voor of na de crematie of begrafenis koffie en thee te drinken in onze gebouwen. We hebben meerdere ontvangstruimten en zalen zodat er altijd een voor u geschikte ruimte te vinden zal zijn, hoe groot of hoe klein het gezelschap ook is. Nadat de crematie in ons crematorium heeft plaatsgevonden kunt u de as meekrijgen in een speciale asbus. Ook is het mogelijk om bij ons urnen te bestellen of er voor te kiezen om de as van de overledene bij ons op het kerkhof te laten begraven. Wat u wensen dus ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat u bij ons de service krijgt die u verlangt en de dat de plannen die u in gedachten heeft kunnen worden uitgevoerd. Naast het beheer van het crematorium en de begraafplaats waar dit gebouw zit, namelijk de Rusthof, zijn er nog meer begraafplaatsen waar u uit kan kiezen als u voor ons bedrijf kiest. De begraafplaatsen die wij beheren zijn de volgende:

  • Rusthof
  • Maranatha
  • Soesterweg

U kunt zelf kiezen welke van deze begraafplaatsen uw voorkeur heeft. Dit kan bijvoorbeeld met de locatie van de begraafplaats of het crematorium te maken hebben, maar het is ook mogelijk dat er niet overal even veel plaats is. Wij zorgen er voor dat de begraafplaatsen er het hele jaar door netjes en verzorgd bij liggen zodat u er met een gerust hart kan komen kijken wanneer u dat maar wilt. Voor het onderhoud van het graf van de overledene bent u zelf verantwoordelijk, maar wij houden alles daaromheen keurig netjes in orde.

Een laatste mooie dienst

Omdat wij als geen ander weten hoe vervelend het is om een dierbare te verliezen en hoe lastig het kan zijn om een goede en mooie dienst te organiseren staan wij u graag bij met raad en daad. Aan vrijwel al uw wensen kunnen wij gehoor geven en wij zullen er altijd voor zorgen dat u achteraf met een goed gevoel terug denkt aan het laatste afscheid van uw dierbare. Ons crematorium beschikt over de modernste faciliteiten en daardoor kunnen wij de mensen die voor ons kiezen veel bieden. In overleg is er in ons crematorium van alles mogelijk. Als u bijvoorbeeld de stoelopstelling wilt veranderen of bijvoorbeeld live muziek of dansers wilt dan kan dit uiteraard. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde tijd af te spreken en dit later te verlegen. Wij willen u uiteraard goed de tijd geven om gepast afscheid te nemen. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze voorzieningen, zoals het crematorium en de begraafplaats, neem dan gerust contact op met ons via de telefoon of onze site.

Reageren is niet mogelijk