Naamplaatjes uitzoeken voor onze voordeur

Mijn vriendin en ik wonen sinds een paar maanden in ons nieuwe huis. Ons huis is in een nieuwe buurt gebouwd en veel mensen kennen deze buurt nog niet goed. Wij krijgen vaak te horen van onze vrienden, dat zij niet zeker wisten of dit huis van ons was. Het leek ons het beste om op zoek te gaan naar mooie naamplaatjes om op te hangen bij de voordeur. Als onze bezoekers onze namen kunnen lezen bij deur, dan weten zij wel zeker dat wij daar wonen. Op de website naamplaatmaker.nl konden wij gemakkelijk zelf een naamplaatje ontwerpen en die hangt nu naast de voordeur. Bijna twee jaar geleden hadden mijn vriendin en ik ons ingeschreven voor een project bij de gemeente. De gemeente was van plan om een nieuwe wijk te bouwen voor starters en dit leek ons erg interessant. Er is al jaren veel vraag naar woningen en vooral voor starters is het erg lastig om een betaalbare woning te kopen. Er waren veel geïnteresseerden, maar wij waren een van de gelukkige stellen die werden uitgekozen. De gemeente bouwde een hele nieuwe wijk, met veel verschillende woningen en straten. Sinds een paar maanden wonen wij in dit huis en veel vrienden en familieleden willen langskomen om het te zien. De buurt is nog erg nieuw en weinig mensen hebben naamplaatjes opgehangen, waardoor het onduidelijk is wie waar woont. Wij hebben regelmatig mensen voor ons huis, die door de ramen kijken om te zien wie er woont. Alle huizen hebben een nummer, maar wij kregen ook regelmatig van onze vrienden te horen, dat ze aan het twijfelen waren. Het leek mij vriendin en mij daarom het beste om op zoek te gaan naar naamplaatjes. Wij wilden graag een plaatje kopen gemaakt van RVS met onze namen erop.

Een website om zelf naamplaatjes ontwerpen

Online zochten wij naar bedrijven die naamplaatjes verkopen en zagen dat er veel aanbod is. Verschillende websites kunnen de plaatjes maken, maar wij kozen voor naamplaatmaker.nl. Bij dit bedrijf kan je zeer gemakkelijk je eigen naambordje ontwerpen en er zijn veel opties beschikbaar. Je kan kiezen uit verschillende materialen, stijlen en modellen. Wij waren zeer tevreden over het ontwerp dat wij hadden gemaakt en wilde graag dit naambordje kopen. Wij waren zeer tevreden over de prijs en zagen dat de naamplaatjes vaak binnen 24 uur verzonden worden.

Onze namen naast de voordeur

De volgende dag kwam onze bestelling al binnen en ik hing het bordje direct op. Wij vonden het plaatje erg mooi geworden en het past goed bij de stijl van ons huis. Sinds wij dit bordje naast de deur hebben, hoeven onze bezoekers niet meer te zoeken. Ook hebben wij geen wildvreemden meer die door onze ramen kijken. Wij zijn erg blij met onze aankoop via naamplaatmaker en kunnen dit bedrijf aanraden.

  • Via de website kan je zelf gemakkelijk naamplaatjes ontwerpen
  • Er zijn veel materialen, stijlen en modellen beschikbaar
  • Wij konden het bordje voor een goede prijs kopen
  • Het naamplaatje is erg mooi geworden
  • Iedereen weet nu dat wij in dit huis wonen

Reageren is niet mogelijk