Muismat bedrukken

Promoboer is de groothandel voor de goedkoopste bedrukte premiums. Bij ons kunt u dus terecht voor het laten bedrukken van allerlei producten, zoals een zadelhoes, strandbal, zonnebril of muismat laten bedrukken. Wij kopen zelf onze producten in, zodat we binnen enkele dagen kunnen bedrukken en kunnen leveren. Na het plaatsen van een bestelling hoeft u dus niet weken te wachten, zoals het bij sommige bedrijven gebruikelijk is. Bij Promoboer denken we graag met u, zodat u straks een fantastisch product in handen heeft. Wij zijn ooit begonnen als promotiebedrijf, dus we weten precies wat er nodig is bij het ontwerpen en bedrukken van onze producten.

Goedkoop uw muismat laten bedrukken

Een van onze populairste producten is onze muismat. Het bedrukken van een muismat maakt de muismaat direct bijzonder, en daarnaast is het ook gewoon een heel praktisch product. Een muismat kan door iedereen gebruikt worden en is daarom ook populair onder onze klanten. Een muismat bedrukken is niet alleen een goede keuze als u voor weinig geld een persoonlijk product wilt laten bedrukken, maar ook als u op zoek bent naar een echt premium product met een luxe uitstraling dan is een muismat bedrukken een goede optie. En daarnaast is het bij Promoboer ook mogelijk om uw eigen vorm te ontwerpen, zodat u een uniek product in handen heeft. De eerste keus die u moet maken als een muismat laat bedrukken is de vorm. Wij hebben een aantal standaard vormen in ons magazijn klaarliggen, die wij dus snel kunnen leveren. U heeft dan de keuze uit ronde, vierkanten of rechthoekige muismatten, met verschillende groottes. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen formaat te kiezen en zelfs om uw eigen vorm te ontwerpen. Onze experts helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte formaat. Naast het formaat moet u ook een basiskleur uitkiezen. Wij hebben een aantal kleuren op voorraad, maar het is ook mogelijk om uw muismat te bedrukken met uw eigen PMS-kleur.

Diverse opties om uw muismat te bedrukken

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het formaat, de vorm en de kleur moet u een materiaal voor de bovenzijde uitkiezen. Dit is het materiaal dat in contact staat met de muis en heeft dus direct invloed op de gebruikerservaring. U heeft de keuze uit twee materialen: stof of plastic. Plastic heeft als voordeel dat het zeer goedkoop kan worden geleverd en dat het licht is, maar het is vaak iets minder nauwkeurig. Stof is daarentegen het meest precieze materiaal en is zeer gebruiksvriendelijk, maar is wel iets duurder. Naast het materiaal aan de bovenzijde kunt u ook kiezen uit drie materialen voor de onderzijde:

  • Rubberen onderzijde
  • Foam onderzijde
  • Leren onderzijde

Rubber is een populaire keuze als u een premium uitstraling wilt. Het is iets zwaarder en geeft extra stevigheid en grip. Foam is de goedkoopste optie en is iets lichter. Kiest u voor een leren onderzijde dan kiest u echt voor een premium en uniek product, met een prachtige uitstraling. Nadat u uw muismat heeft samengesteld kunnen wij voor u de muismat bedrukken. Dat kan met van alles, denk bijvoorbeeld aan een kalender met bedrijfsevenementen, uw logo, een patroon en nog veel meer. Alles is mogelijk bij Promoboer en wij denken graag met u wat het meest geschikt is voor uw doel. Als u de muismat wilt gebruiken als promotiemateriaal dan heeft u een ander ontwerp nodig dan als u de muismat wilt gebruiken als relatiegeschenk. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Reageren is niet mogelijk