Met een taxi van Delfgauw naar een zakelijke afspraak

Vorige week had ik een vroege en belangrijke afspraak met een klant in Den Haag. Ik woon zelf in Delfgauw en bezoek regelmatig Den Haag om klanten te spreken. Normaal rijd ik zelf naar mijn klanten, maar die dag had mijn vrouw de auto ook nodig en moest ik een andere oplossing zoeken. Gelukkig kon ik gemakkelijk met een taxi vanuit Delfgauw op tijd op mijn afspraak komen. Via de website delft.taxi kon ik gemakkelijk een taxi reserveren en dit was voordeliger dan ik had verwacht. Voor mijn werk moet ik regelmatig langs gaan bij klanten en vind dit vaak leuk om te doen. Met de meeste contacten kan ik goed opschieten en heb ik een goede relatie. Ik hoef niet elke dag klanten te bezoeken, of naar kantoor te rijden, gelukkig mag ik ook regelmatig thuis werken. Op de dagen dat ik thuis ben, gebruikt mijn vrouw vaak de auto, ze doet dan boodschappen, of andere klussen die ze nog moet doen. Wij hadden afgesproken dat zij vorige week de auto kon gebruiken om met de kinderen een dagje naar een pretpark te gaan. Ik zou die dag vanuit huis werken en had de auto niet nodig. Helaas belde een klant mij de dag van te voren op om een afspraak te verzetten, zodat ik die dag alsnog weg moest. Ik kon de auto niet gebruiken, waardoor ik besloot om een taxi in Delfgauw te boeken. Het was jaren geleden voor het laatst dat ik in een taxi had gezeten en wist eigenlijk niet waar ik een taxi boeken kon. Delfgauw is niet zo groot, maar er zijn genoeg grote steden in de buurt waar veel taxibedrijven zitten. Ik besloot om zo snel mogelijk een taxi in Delfgauw te boeken, want ik moest de volgende morgen al vroeg vertrekken.

Online een taxi in Delfgauw boeken

Ik besloot om online te zoeken naar taxibedrijven en vond het telefoonnummer van een aantal bedrijven. Ik vond toen ook de website delft.taxi en zag dat ik hier online een taxi in Delfgauw kon boeken. Ik besloot om eerste een paar bedrijven op te bellen, maar vond de prijzen bij deze bedrijven erg tegenvallen. Via de website kon ik veel voordeliger een taxi reserveren en dit was ook nog eens zeer gemakkelijk om te doen. Ik wist van te voren wat de rit mij zou kosten en kon gemakkelijk de rit al betalen via de website.

Een fijne taxirit

Vroeg in de morgen stond de taxi in Delfgauw voor mijn deur om te vertrekken. Ik was erg te spreken over de taxi en de chauffeur en kwam netjes op tijd aan voor mijn afspraak. Ik hoefde niet meer naar geld te zoeken en kon uitstappen zonder dat ik hoefde te betalen, want dat had ik al gedaan. Voor mij was het een goede ervaring en voor herhaling vatbaar. Ik raad delft.taxi aan voor het reserveren van een taxi in Delfgauw

  • De taxi was hier erg voordelig
  • Via de website kon ik gemakkelijk en snel reserveren
  • Ik wist van te voren wat de rit zou kosten en kon online betalen
  • Ik vond de taxirit erg plezierig  

Reageren is niet mogelijk