Leer hier alles over chronische Lyme

Ziekte-van-lyme - chronische lymeU bent misschien wel bekend met de ziekte van Lyme, anders zou u onze website niet bezoeken. Wij zijn de grootste website over deze vervelende en nare ziekte en we hopen dat u hier bent aangekomen om uzelf in te lezen over deze ziekte. Er zijn namelijk vele dingen die u kunt doen ter voorkoming van chronische Lyme en dat klinkt u natuurlijk als muziek in uw oren. Gaat u vaak naar bos? Spelen uw kinderen veel in de natuur, tussen struikgewas en hoog gras? Gaat u graag nar bosrijke gebieden op vakantie of het nu in Nederland, de rest van Europa of andere delen van de wereld is? Teken zijn er overal en het is zaak om u te bewapenen tegen dit beestje dat u chronische Lyme kan geven. Daar moet u natuurlijk niet aan denken want het is een zeer vervelende ziekte die u soms zelfs de rest van uw leven bezig kan houden zo lang u er niet tegen vecht. Gelukkig is de chronische Lyme geneeslijk maar u kunt het een beetje vergelijken met ziektes zoals syfilis, lepra of malaria. Allen goed geneesbare ziektes als u het goed aanpakt en er op tijd bij bent maar toch zult u altijd lijden onder de gevolgen. Soms is het zichtbaar zoals bij lepra, soms voelt u het doordat de vermoeidheid nooit helemaal over gaat zoals bij chronische Lyme. Maar we willen u geen angst aanpraten. Over het algemeen zijn er niet heel veel mensen die te maken krijgen met deze chronische Lyme variant maar eerder met de ziekte van Lyme die ook al erg vervelend en naar kan zijn. Pas als u er langer dan een jaar onder lijdt krijgt u het predicaat “chronische Lyme” opgeplakt. Het betekent dus niet dat het ongeneeslijk is en u er de rest van uw leven aan vast zit. Dat geeft hopelijk wat hoop!

Chronische Lyme ziekte? Wij kunnen u helpen

Denkt u chronische Lyme te hebben of weet u zeker dat u dit hebt? Dan kunt u via ons een behandelplan opstellen. Er is nog veel onbekend over deze ziekte maar vele universitaire ziekenhuizen, ook hier in Nederland, doen volop onderzoek en behandelingen worden dan ook steeds effectiever. Zoals u misschien wel weet is de chronische Lyme ziekte een bacteriologisch probleem. De bacterie wordt voor het grootste gedeelte aan u overgedragen door tekenbeten. Een van de belangrijkste dingen die u moet doen is een tekenpen meenemen op vakanties zoals beschreven in de eerste alinea. Na een dag wandelen dient u uzelf en uw kinderen goed te controleren op teken. Zoek in alle holtes van uw lichaam en trek de teek er uit met een pen. Niet met uw vingers want dan loopt u de kans dat de kop in uw huid achterblijft. Dan is de kans op infecties groot en dientengevolge neemt de kans op chronische Lyme ook toe. Afijn, voorkomen is beter dan genezen en dit is dan ook de belangrijkste tip die we u kunnen geven om er preventief voor te zorgen dat u nooit te maken krijgt met een tekenbeet. Hebt u chronische Lyme? Dan helpt antibiotica helaas niet. Daar heeft men veel mee getest maar voor deze bacterie is een andere aanpak nodig. We stellen graag een plan van aanpak met u op dus als u daar belang bij hebt en u de beste behandelmethode wilt leren kennen dan staan we voor u klaar. Neemt u dan ook vandaag nog contact met ons op als u de test gedaan hebt op onze site. Als er uitkwam dat u de ziekte van Lyme hebt dan dient u meteen een afspraak te maken met uw huisarts. Hij of zij kan vervolgonderzoeken en bloedtesten doen en dan weet u waar u aan toe bent. Loopt u al lang rond met de ziekte, helpt niets en is er dan ook sprake van chronische Lyme? Niet getreurd, dan hebben wij misschien de oplossing voor u want we kunnen u helpen om wellicht van uw chronische Lyme af te komen! Wederom, neemt u in dat geval contact met ons op. U kunt ons bellen, e-mailen of het online contactformulier invullen. We komen natuurlijk zo snel mogelijk bij u terug met passende antwoorden op al uw prangende vragen.

We helpen u met het leefbaar maken van uw situatie

Waarom langer met deze vervelende vorm blijven rondlopen als er de mogelijkheid bestaat om snel van uw chronische Lyme af te komen? Maar wees niet al te enthousiast. Er zijn diverse vormen van de chronische Lyme ziekte en het heeft ook erg met u als persoon te maken hoe snel het kan worden opgelost. Zo kunt u zich na 15 behandelingen al erg goed voelen maar kan het ook zo zijn dat er 50 behandelingen nodig zijn om van uw chronische Lyme af te komen. De chronische Lyme behandeling bestaat uit 3 etappes en dit zijn als volgt:

  • Eerst moeten we uw immuunsysteem versterken en dat doen we met een uitgebreid voedseladvies en behandelingen accupunctuur
  • Dan krijgt supplementen met een antibiotische en immuun versterkende werking
  • En ten slotte kan dan de echte behandeling tegen chronische Lyme beginnen: biofotonentherapie. Dit heeft met straling te maken maar we leggen u dat verder uit op onze website.

Blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van chronische Lyme en wat er tegen te doen door u aan te melden op onze nieuwsbrief.

Reageren is niet mogelijk