Langs voor een oogmeting in Amsterdam

Al jaren zie ik niet goed van veraf. Ik kan van een grote afstand vaak geen letters lezen en zie ook andere objecten onscherp. Ik maakte mij er nooit zorgen over omdat het niet zo ernstig was en misschien ook uit ijdelheid. Ik wilde geen bril, of contactlenzen en ging daarom niet naar een opticien. Ik dacht dat ik slechts een kleine afwijking had en dat ik er niets aan hoefde te doen. Ik merk echter dat mijn ogen langzaam achteruit gaan, ik zie steeds iets slechter en vond dat het tijd was om er iets aan te doen. Ik merkte vooral met autorijden dat mijn ogen achteruit gingen. Ik had moeite met het lezen van borden op de snelweg. Hierdoor zag ik pas een afslag op het laatste moment en was soms te laat om de afslag nog te nemen. Dit kan erg gevaarlijk zijn, omdat je dan soms nog op het laatst wil afslaan, terwijl er andere auto’s op de rijbaan zijn. Vooral wanneer het iets donkerder werd, had ik moeite om te zien. Ik rijd veel voor mijn werk en zit ook vaak in de auto in de schemer. Na de laatste keer dat ik moeite had om een bord te lezen, besloot ik dat het tijd werd voor een oogmeting in Amsterdam. Ik wilde graag weten hoe sterk mijn afwijking was en of ik een bril nodig had, een oogmeting in Amsterdam kon daar bij helpen. Er zijn veel opticiens in mijn buurt en ik wist dat je vaak gratis een oogmeting in Amsterdam kan laten uitvoeren. Ik wilde graag goed geholpen worden en als ik een bril nodig had, ook goed advies over welke bril ik het beste kon kopen.

Een oogmeting in Amsterdam bij Vroom en Nobbe

Op Google zocht ik naar opticiens waar ik een oogmeting in Amsterdam kon laten uitvoeren. In Amsterdam zijn veel opticiens en ik vond al snel verschillende bedrijven in de buurt. Een van de bedrijven die ik vond was Vroom en Nobbe. Er zijn veel ketens in mijn omgeving, maar ik had het gevoel dat zij mij niet evengoed konden adviseren. Deze ketens proberen zoveel mogelijk brillen te verkopen en kunnen daarom misschien niet de aandacht geven aan klanten die ik graag wilde. Ik had het idee dat Vroom en Nobbe wel deze aandacht kon geven, omdat dit een kleine zelfstandige opticien is. Op de website http://vroomennobbe-osdorp.nl/ van Vroom en Nobbe zag ik dat dit bedrijf erg dicht bij mij in de buurt was en dat ik via de website een afspraak voor een oogmeting in Amsterdam kon maken. Gelukkig kon ik een afspraak maken voor zaterdag, want ik werk de andere dagen. Ik kreeg al snel een reactie terug met een bevestiging voor mij afspraak voor een oogmeting in Amsterdam.

Een mooie bril gekocht

De oogmeting in Amsterdam was snel afgelopen en gemakkelijk om te doen. Het bleek dat ik een kleine afwijking had aan beide ogen. De opticien raadde mij aan om een bril te kopen, vooral omdat ik merkte dat dit veiliger voor mij zou zijn. Samen met de opticien bekeken we verschillende brillen en ik probeerde er een aantal uit. Ze verkopen daar veel brillen en ik had al snel eentje gevonden die ik mooi vond. Door de bijdrage van mijn verzekering was de bril erg goedkoop. Voor een oogmeting in Amsterdam, of het kopen van een bril raad ik Vroom en Nobbe aan.

  • Je krijgt persoonlijke aandacht
  • De oogmeting was snel afgelopen
  • Ze hebben een groot aanbod
  • Ik kocht goedkoop een bril    

Reageren is niet mogelijk