Kunststof klapkratten zijn slijtvast

Vrijwel elke supermarkt gebruikt kunststof klapkratten om groente en fruit mee te vervoeren. Vele supermarkten gebruiken het tevens om er displays van te bouwen, een uitstekende manier om een groente- en fruitafdeling vorm te geven. Kijkt u maar eens bij uw plaatselijke supermarkt en u weet direct wat we bedoelen. Het prettige aan kunststof klapkratten is het feit dat u ze uit- en in- kunt klappen. Vele kratten gaan dagelijks retour, terug naar het distributiecentrum, de groothandelaren en uiteindelijk de landbouw. Daar worden de kunststof klapkratten opnieuw gevuld en zo verloopt deze cirkel dagelijks. Niet alleen zijn deze klapkratten een uitkomst voor de supermarkt en de agrarische sector, ze zijn op diverse manieren in te zetten. Bent u op zoek naar een aantal kunststof klapkratten? Kies dan de kunststof klapkratten uit op boxpall.nl en vraag direct een offerte aan. Ook in de horeca, de zorg of transportsector komen deze kunststof klapkratten als geroepen. Het prettige aan Boxpall is dat u deze producten in alle soorten en maten bij ons kunt kopen. Het maakt niet uit welke maat u zoekt, zo lang het om een universele maat gaat kunt u ze bij ons bestellen. En dat is wel zo prettig, zeker als het om continentale of mondiale transporten gaat. De kunststof klapkratten zijn dan eenvoudig op te stapelen op grote containers en u kunt verschillende groottes met elkaar combineren om er een mooie display van te bouwen.

De kunststof klapkratten zijn licht en eenvoudig schoon te maken

Het moge duidelijk zijn dat kunststof klapkratten multifunctioneel zijn. In diverse sectoren worden ze dagelijks in groten getale gebruikt. Onze kratten worden gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dat zorgt ervoor dat ze slijtvast zijn en bij omvallen wel tegen een stootje kunnen. Het gaat om plastic dus als ze vies zijn geworden dan kunt u ze snel schoonspuiten of even met een doekje afnemen. Kunststof wordt nauwelijks aangetast, hoogstens door sterke zuren of hete temperaturen. Onze producten lopen uiteen van:

  • kunststof klapkratten. Eenvoudig op te stapelen, in- en uit te klappen en oersterk.
  • zoekt u bijzonder grote boxen voor voedingswaren? Bestel dan de hygiënedozen. U kunt er bijvoorbeeld vele zaken aardappels in kwijt. Deze boxen zijn zowel met als zonder wieltjes leverbaar.
  • ook verkopen we palletboxen zoals fruitboxen. Handig als u ze met een heftruck en pompkar wilt vervoeren.
  • En ten slotte kunt u allerlei accessoires bestellen zoals dolly’s om de kunststof klapkratten mee te vervoeren. Maar ook deksels voor elk type krat.

Een ideale manier voor het vervoer van etenswaren

Voor allerlei sectoren en industrieën zijn onze klapkratten een uitkomst. Zoals we al eerder zeiden zijn ze duurzamer dan houten kisten en vele malen goedkoper en sterker dan metalen kisten. Ze zijn multifunctioneel en worden door Boxpall in universele maten geproduceerd. Wilt u weten wat het u gaat kosten? Vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan. U zit nergens aan vast en u kunt in alle rust de knoop doorhakken. Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Volg ons dan via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Zo vindt u daar op dit moment allerlei informatie en foto’s over onze laatste aanwinst: de buggy. Een grote dubbelwandige kar op wielen die voor allerlei doeleinden in de voedingsmiddelenindustrie een ware uitkomst kan zijn. De buggy is leverbaar in allerlei vrolijke kleuren en heeft de volgende maten: 820 x 720 x 700 mm. Met een inhoud van maar liefst 200 liter kunt u hier heel wat waren in kwijt. Benieuwd naar de prijzen van de buggy of ander kratten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Reageren is niet mogelijk