Kies voor fietshotel Overijssel ’t Kruisselt, waar het je aan niets zal ontbreken

Eraan toe om er even uit te gaan, maar weet je niet precies op welke manier en waar? Misschien lijkt een fietshotel in Overijssel je dan wel wat. Je blijft dan inderdaad in eigen land, maar je hoeft ook niet ver weg te gaan om een onvergetelijke tijd te beleven. Een fietshotel in Overijssel is bijvoorbeeld ’t Kruisselt. Hiermee noemen we niet gelijk de eerste de beste, want ze zitten gevestigd op een bijzonder fraaie locatie. Je krijgt er te maken met de bekende Twentse gastvrijheid, waardoor je het lastig zult vinden om uiteindelijk weer huiswaarts te keren. Kies voor een arrangement en profiteer van:

  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds driegangendiner
  • Onbeperkt gebruikmaken van hotelfietsen
  • Huren van een e-bike is mogelijk
  • Gebruik van fietsenstalling
  • Altijd gratis internet

Meer weten? Dan bezoek je de site kruisselt.nl. Hier vind je veel meer informatie en lees je de mogelijkheden die voor je klaarliggen. Boek gelijk via de site en laat de voorpret maar beginnen!

Daarom kies je voor een fietshotel Overijssel

Nederland is een echt fietsland. Dagelijks klimt jong en oud op de fiets om bijvoorbeeld naar school te gaan, of naar het werk. We hebben het dan over voornamelijk de praktische fietser. Als je jong bent heb je bijvoorbeeld nog geen rijbewijs en als je wat ouder bent probeer je juist het autoverkeer te omzeilen. Je bent vaak een stuk sneller met de fiets. Dan is er ook nog de fietser die graag de weg op gaat om in de natuur te zijn. Er zijn genoeg mensen die er met een beetje mooi weer voor kiezen om de tweewieler te pakken en nieuwe delen van ons land gaan verkennen. En eerlijk, er is inderdaad heel veel moois te ontdekken in Nederland. Dat zijn vaak de stukjes die je in de auto niet eens zouden opvallen, of je gewoonweg zou overslaan. Juist op de fiets beleef je al trappende de natuur en de wereld om ons heen pas echt. Je voelt de wind langs je heen gaan, je hoort de vogels in de bomen, een buizerd die in de lucht cirkelt, een hert dat je plots in een weiland ziet lopen, of koeien die vreedzaam staan te eten. Het zijn allemaal dingen die je rust geven en een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Daarnaast geeft het natuurlijk een portie lichaamsbeweging. Zo sla je de spreekwoordelijke twee vliegen in één klap. Heb je zin om een weekendje weg te gaan, maar weet je nog niet precies waarheen? Dan zou je kunnen kiezen voor een fietshotel in Overijssel. In een fietshotel in Overijssel tref je tal van gelijkgestemden, maar weet je ook dat je een arrangement boekt waarbij rekening is gehouden met jou als fietsliefhebber. Vaak hoef je niet eens je eigen fiets mee te nemen, maar kun je gebruikmaken van hoge kwaliteit tweewielers (eventueel inclusief motortje).

Actief bezig zijn maar ook ruimte tot ontspannen

Hét fietshotel in Overijssel is natuurlijk ’t Kruisselt. Als je de ligging ontdekt van dit fietshotel in Overijssel, dan snap je direct waarom hiervoor is gekozen. De omgeving is namelijk adembenemend en biedt zoveel kansen en mogelijkheden om de hele dag op de fiets te zitten. Ook na het fietsen word je in dit fietshotel in Overijssel flink in de watten gelegd. Zo kom je terecht op een hotelkamer waar je even heerlijk kunt ontspannen in een speciale infrarood cabine. Dat kun je doen voor of nadat je een hapje hebt gegeten in dit prachtige fietshotel in Overijssel. Kortom, waar wacht je nog op om een boeking te maken?

Reageren is niet mogelijk