Kies ook voor de IPMA PMO opleiding

academy.aetsveld - IPMA PMO opleiding

Bent u op zoek naar wat extra expertise voor uw projectbureau? Wilt u uw praktische vaardigheden vergroten en ook werken aan een beter theoretisch fundament? Dan is een IPMA PMO opleiding echt iets voor u en/of uw medewerkers. Tijdens een IPMA PMO opleiding leert u onder andere:

  • Om uw organisatie te professionaliseren
  • Betrokken partijen op de juiste wijze te informeren over de voortgang
  • Omgaan met problematische situaties en moeilijkheden met belanghebbenden

Kortom, dit is precies wat u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Vele bedrijven uit het gehele land zijn u al voor gegaan in hun keuze voor de Academy Van Aetsveld, waar u te allen tijde terecht kunt voor de meest uiteenlopende trainingen op het gebied van project- en programmamanagement. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Neem dus meteen even een kijkje op onze site. Dit is academy.aetsveld.nl. Hier wordt u uitvoerig geïnformeerd over wat u zoal van ons kunt verwachten tijdens de IPMA PMO opleiding. Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten op onze website.

Wilt u meer weten over onze IPMA PMO opleiding?

Bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden? Heeft u na het lezen van de bovenstaande alinea al het gevoel gekregen dat u mee wilt doen aan de eerst volgende IPMA PMO opleiding? Dat kan! Dit is een heel verstandige keuze, omdat wij een gerenommeerd instituut zijn met een enorme hoeveelheid aan kennis en expertise. Bij ons werken alleen maar ervaren docenten die u de lesstof op een speelse en diepgaande manier eigen kunnen maken. Bovendien heeft de online leeromgeving tijdens de IPMA PMO opleiding ook een belangrijke functie in uw leerproces. Verder is het goed om te weten dat de IPMA PMO opleiding uit vier dagen bestaat, waar steeds twee weken tussen zitten. Zo krijgt u dus ruim de tijd om aantekeningen uit te werken, de stof te laten bezinken en u vervolgens weer voor te bereiden op de volgende lesdag. Thuis kunt u op ieder gewenst moment oefenen in de online leeromgeving en dat is natuurlijk ook wel zo prettig. En om het u gemakkelijk te maken om de IPMA PMO opleiding in alle rust en in uw eigen tempo af te ronden, geven wij u nog zes maanden toegang tot dit online portal. U kunt dus blijven trainen, zodat de opgedane vaardigheden goed in de vingers krijgt, om ze nooit weer los te laten. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor deze fantastische en doeltreffende cursus van Academy Van Aetsveld te kiezen!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Misschien zou u van tevoren niet denken dat u per se een IPMA PMO opleiding nodig heeft om tot een goed bedrijfsresultaat te komen. Toch is dit zeker wel het geval. Als u voor en van onze hoogwaardige opleidingen kiest, dan weet u zeker dat u zich gemakkelijker een weg naar de top kunt banen. Het rendement wordt beter en uw financiële situatie stabieler. En dat is natuurlijk heel wat waard. Dan is een IPMA PMO opleiding een goede investering, die u bovendien op termijn ook weer dubbel en dwars terug zult verdienen. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team via academy.aetsveld.nl. Ook kunt u bellen of mailen. Wij horen ’t graag!

Reageren is niet mogelijk