Jouw boekhouding uitbesteden op de manier dat jij dat wilt

actium - boekhouding uitbesteden

Het doen van administratie is voor de meeste ondernemers het onderdeel van het hebben van een eigen bedrijf waar ze het meest tegenop zien. Het neemt (onnodig) veel tijd in en er zijn een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Wanneer je zonder verstand van zaken wel eens een jaarrekening hebt geprobeerd op te zetten dan weet je precies waar we het over hebben. Misschien behoor jij tot de groep mensen die het niet zo erg vinden om administratie te doen, maar heb je hier simpelweg geen tijd meer voor. Kortom, als onderneem doe je goed aan om te kiezen voor je boekhouding uitbesteden. Je kunt dit gedeeltelijk doen, maar ook volledig. Dit keuze is aan jou.

  • Administratie
  • Jaarrekening
  • Belastingen

Dit zijn drie voorbeelden van zaken waarvoor je bij Actium terecht kunt. Dit administratiekantoor helpt jou verder om je te richten op de belangrijkere dingen in je onderneming. Natuurlijk is het belangrijk om een oogje in het zeil te houden hoe je bedrijf ervoor staat, maar je kunt beter je boekhouding uitbesteden aan iemand die er verstand van heeft en er veel minder lang over doet dan jij. Op die manier heb je pas veel tijdswinst! Je boekhouding uitbesteden is dus een verstandige beslissing om te maken. Wist je daarnaast dat dit voor de meeste ondernemers een van de eerste dingen is die ze uitbesteden? Het is tenslotte belangrijk dat het goed gebeurd.

Meer tijd met je boekhouding uitbesteden

Het opzetten van een succesvol bedrijf is makkelijker gezegd dan gedaan. Je zult hier de nodige tijd en moeite in moeten steken. Veel beginnende ondernemers hebben bij de start van hun bedrijf nog niet zo veel geld en ze doen dan dus liever alles zelf om zoveel mogelijk geld te besparen. Dit werkt echter twee kanten op. Aan de ene kant is het inderdaad fijn om geld te besparen. Tenslotte wil je zo veel mogelijk winst maken met het geld dat je wel verdient en dit wil je niet besteden aan zaken die je eventueel ook zelf kunt doen. Met een beetje zoeken op internet hoef je niet te kiezen voor boekhouding uitbesteden, je doet het gewoon zelf. Dit kost je echter veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan het vinden van nieuwe klanten. Het is in dit geval dus belangrijk om prioriteiten te stellen en te bepalen wat er voor jou belangrijker is. Door te kiezen voor je boekhouding uitbesteden, heb je meer tijd om nieuwe klanten te vinden die jou weer meer geld opleveren. Het is dus maar net waar jij voor gaat.

Je boekhouding uitbesteden aan ervaren mensen

Wanneer je als werkende burger je jaarlijkse inkomstenbelasting doet, dan loop je over het algemeen niet tegen hele moeilijke dingen aan. De meeste gegevens zullen al voor je ingevuld zijn en dus is het enige wat jij nog hoeft te doen, deze te controleren en vervolgens de aangifte te versturen. Als zelfstandig ondernemer wordt dit ietsje lastiger. Ten eerste doe je natuurlijk ieder kwartaal aangifte over je omzetbelasting. De moeilijkheden ontstaan echter pas echt bij de inkomstenbelasting. Deze is een stuk lastiger en er zijn een hoop cijfertjes waar je rekening mee moet houden. Daarnaast is het van belang dat dit goed gebeurt. Je boekhouding uitbesteden, al is het alleen maar voor je inkomstenbelasting, is een zeer goede optie. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Actium. Ga het gesprek met hen aan wat het beste zal werken in jouw situatie. Ze kunnen je dan ook meer vertellen over bijvoorbeeld de prijzen die aan deze diensten gekoppeld zijn.

Reageren is niet mogelijk