Hypotheekadviseur

Het lijkt een eenvoudige onderneming, een huis kopen. Er zijn zoveel mensen in Nederland en in het buitenland die eigenaar worden van een woning en daar een hypotheek voor afsluiten. Op televisie zijn volop reclames te zien en te horen over de ideale hypotheekadviseur voor de nieuwe stap in het leven. Wat de impact is van een huis kopen, ervaar je pas als je werkelijk begint aan dit traject. Het eerste gesprek begint bij de makelaar, waar je op gesprek gaat als je interesse hebt in een woning of als je het besluit hebt genomen om te kopen. Tijdens dit gesprek komt behoorlijk veel op je af. Hoe geweldig een huis kopen ook lijkt, het idee je hele leven vast te zitten aan deze financiële verbintenis is behoorlijk overweldigend. In dat geval wordt er vaak een hypotheekadviseur aangeraden. Bij de Van Bruggen Adviesgroep werken deze adviseurs en zij zitten klaar om de nieuwkomers op de huizenmarkt voor te lichten en te begeleiden. Het advies kan meerdere vormen hebben. Je kan gerust gesteld worden en te horen krijgen dat je met jouw inkomen de hypotheek kan aansluiten die je graag wilt. Of je krijgt het advies dat je beter een lagere hypotheek kan nemen. Beide adviezen zijn in jouw bestwil, zodat je met een geruster gevoel deze stap gaat maken.

Andere redenen voor een hypotheekadviseur

Ervaring is een van de redenen dat Van Bruggen Adviesgroep de beste partij is voor de juiste begeleiding bij jouw hypotheek. Al zeker 45 jaar lopen zij mee op deze markt en hebben zij vele adviezen verstrekt voor dit soort grote leningen. Daarnaast zijn zij een onafhankelijke partij en geven zij een advies uit dat onafhankelijk is van een geldverstrekker. Zij zitten niet vast aan andere belangen en je bent daardoor verzekerd van een betrouwbaar advies. Naast betrouwbaar kan je er dus vanuit gaan dat je via deze hypotheekadviseur een lening afsluit wat jouw inkomen kan dragen. Zij maken allerlei berekeningen om daarmee te concluderen welk bedrag geschikt is voor jou om een huis te kopen. Zonder dit advies is het ook niet mogelijk een hypotheek aan te sluiten. Met de onderbouwing van de hypotheekadviseur ga jij voorbereid de aankoop van jouw nieuwe huis aan. De hypotheekadviseur van de Van Bruggen Adviesgroep doet meer dan alleen naar jouw inkomen kijken. Ze zijn ook geïnteresseerd in de rest van jouw leven. Tenslotte ga je een aankoop van een huis voor lange tijd aan waarin veel kan veranderen. Mocht je aan kinderen willen beginnen en daarom minder gaan werken, dan kan daarmee rekening gehouden worden in het advies. Je ontvangt een persoonlijk hypotheekadvies wat aansluit bij jouw financiële en privé situatie.

Verschillende situaties

Een hypotheekadviseur hoeft niet alleen nodig te zijn als je een nieuw huis wilt kopen. De mogelijkheden staan beschreven op de website vanbruggen.nl. Deze experts zijn ook in te schakelen om nogmaals naar je financiële situatie te kijken. Dit kan in de loop van de jaren veranderen, in positieve en negatieve zin. De beste reden is als je meer bent gaan verdienen en nieuwe mogelijkheden ziet voor je huis. Denk aan een verbouwing of misschien zelfs een tweede woning. Een andere reden kan zijn dat je minder inkomen binnen krijgt. Je werkomstandigheden zijn veranderd, je gezondheid of je relatie is voorbij. In alle gevallen wil je kijken wat nog jouw financiële mogelijkheden zijn om je koophuis te behouden of welke hypotheek je nog wel kan afsluiten. Samen met de hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep zoek je een geschikte oplossing zodat je financiën zo voordelig mogelijk eruit komen. Maak gerust een afspraak om kennis te maken met de hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep.

Reageren is niet mogelijk