Hulp met data-analyses

Ik ben jaren geleden een bedrijf gestart en ondertussen is het een mooi bedrijf geworden, waar bijna veertig mensen werken. Wij verkopen onze eigen producten aan consumenten en bedrijven in Nederland en Belgiƫ en zijn van plan om de aankomende jaren flink door te groeien. Wij hadden een plan gemaakt om in te zien hoe wij de aankomende jaren kunnen groeien en wat onze problemen zijn en willen de belangrijkste problemen eerst verhelpen. Een van onze problemen is dat data moeilijk gedeeld kan worden tussen de verschillende afdelingen en dat wij daardoor geen goede data-analyses kunnen doen. Wij zochten naar een bedrijf dat ons kon helpen met onze problemen en kwamen uit bij provelu. provelu helpt bedrijven om data op een goede manier te gebruiken en helpt met de stappen in de digitale transformatie en zij hebben ons erg goed geholpen. In mijn bedrijf gebruikten wij verschillende soorten databases en software pakketten en dit had diverse voordelen, maar ook veel nadelen. De software werkte prima voor wat het moest doen en in de databases konden de werknemers van de afdeling opzoeken wat zij nodig hadden. Echter wanneer afdelingen moesten samenwerken en wij data-analyses wilden maken met data uit verschillende databases, dan ging het vaak fout. Wij konden de data niet aan elkaar koppelen, of dit was erg veel werk. Iemand moest dan alles handmatig koppelen, waardoor er fouten gemaakt werden, of data soms niet overeenkwam. Het koppelen van de data kostte erg veel werk en moesten wij regelmatig herhalen. Ik wilde graag dat wij data-analyses konden maken met data uit verschillende systemen en dit op een automatische manier laten doen. Met goede data kan je betere beslissingen maken en bij ons wat het een te grote chaos. Ik hoopte dat een bedrijf ons kon helpen om order van onze data te maken.

Data-analyses door provelu

Toen ik zocht naar bedrijven die ons konden helpen, kwam ik onder andere het bedrijf provelu tegen. Ik vertelde over onze problemen en dat wij geen goede data-analyses konden maken en vroeg wat zij voor ons konden doen. In een gesprek werd aan ons uitgelegd dat meer bedrijven dit probleem hebben en hoe zij ons konden helpen. Wij konden een samen een plan maken voor hoe wij de problemen konden oplossen en dit bedrijf kon helpen met onze data-analyses. Dit bedrijf heeft verschillende experts in dienst en kon het hele project voor een goede prijs voor ons uitvoeren.

Meer met onze data doen

De werknemers van provelu hebben mijn bedrijf erg goed geholpen, want wij hebben eindelijk weer order in onze data. Wij kunnen gemakkelijker data van verschillende afdelingen gebruiken en data-analyses maken. Hun medewerkers hebben verschillende dashboards voor ons gemaakt, zodat wij snel en gemakkelijk de belangrijkste data kunnen zien. Ik ben erg blij met de hulp van provelu en raad dit bedrijf aan.

  • Zij helpen andere bedrijven met hun dataproblemen
  • Zij helpen ons ook met onze data-analyses
  • Door hun hulp kunnen wij onze data beter gebruiken
  • Met de gemaakte dashboards hebben wij snel zicht op de belangrijkste data       

Reageren is niet mogelijk