Huis verkopen offertes brengt verkopers en verkoopmakelaars bij elkaar!

In de huidige woningmarkt – die in de grote steden zelfs “overspannen” is geraakt – zijn er dagelijks heel veel woningeigenaren die van plan zijn hun woning in de verkoop te zetten. Meestal doen zij dat omdat zij door verandering van werkkring behoefte hebben aan een andere woning, maar vaak ook om te profiteren van de hoge prijzen die momenteel voor woningen betaald worden. Huis-verkopen-offertes.nl biedt deze mensen een platform om snel en eenvoudig een goede verkoopmakelaar te vinden, die ervoor zorgt dat de woning voor een prima prijs verkocht gaat worden. Anderzijds kunnen verkoopmakelaars via huis verkopen offertes gemakkelijk in contact komen met potentiële verkopers. Zij krijgen de aanvragen in hun regio kosteloos toegestuurd en betalen pas commissie aan huis verkopen offertes als de huiseigenaar hen daadwerkelijk een verkoopopdracht verstrekt heeft. Een prima mogelijkheid dus om online verkopers van woningen en verkoopmakelaars snel en effectief met elkaar in contact te brengen.

Huis verkopen offertes biedt verkoopmakelaars een hoog scoringspercentage.

Om de geïnteresseerde verkoopmakelaars een grote kans te geven op een opdracht van een geïnteresseerde woningeigenaar die snel zijn huis wil verkopen, beperkt huis verkopen offertes het aantal aan de verkoper te koppelen ingeschreven verkoopmakelaars tot vier. In de praktijk is gebleken dat woningverkopers geen behoefte hebben aan méér dan vier offertes. Het kost hen dan teveel tijd om die goed te vergelijken, waardoor ze er niet genoeg aandacht aan kunnen geven. Dat is zonde van de moeite van de verkoopmakelaars die offerte uitgebracht hebben en het geeft ook de verkoper geen goed gevoel bij zijn keuze uit de offertes. De keuze van huis verkopen offertes om de concurrentie van de deelnemende verkoopmakelaars tot vier te beperken, is dan ook in het belang van beide partijen. De verkoper heeft de mogelijkheid om snel een weloverwogen keuze uit de offertes te maken en de verkoopmakelaar weet dat zijn scoringskansen door de beperkte concurrentie hoog zijn.

Aanvragen en offertes van hoge kwaliteit.

Zoals gezegd heeft huis verkopen offertes ervoor gekozen vier verkoopmakelaars per aanvraag te kiezen omdat dat gebleken is de juiste verhouding te zijn. De potentiële verkoper ontvangt kwalitatief hoge offertes en de verkoopmakelaar biedt kwaliteit doordat hij alle gelegenheid heeft aandacht aan zijn offerte te besteden. Offerte-aanvragen van verkopers die bij huis verkopen offertes binnenkomen worden gecontroleerd op kwaliteit, zodat de verkoopmakelaars die in de gelegenheid gesteld worden offerte uit te brengen direct gericht aan de slag kunnen gaan. Zo worden altijd telefoonnummer en email-adres van de verkoper gecontroleerd, zodat de verkoopmakelaars altijd gericht contact op kunnen nemen naar keuze per telefoon of per email. Mocht er onverhoopt toch een offerte-aanvraag van minder kwaliteit worden doorgestuurd, dan is dat voor de verkoopmakelaar op zich geen probleem. Offerte-aanvragen worden kosteloos en vrijblijvend doorgestuurd, dus de verkoopmakelaar hoeft geen aandacht te besteden aan aanvragen waarvan hij denkt dat die niet bruikbaar zullen zijn. De verkoopmakelaar hoeft huis verkopen offertes pas te betalen wanneer er door de woningeigenaar een schriftelijke verkoopopdracht verstrekt is. Huis verkopen offertes hanteert daarvoor een vaste prijs van € 199,– exclusief B.T.W. per verkoopopdracht. De voordelen van deze manier van werken voor de verkoopmakelaar zijn:

  • gratis contact met potentiële verkopers
  • aanvragen sluiten altijd aan op het aanbod van de makelaar
  • de concurrentie is beperkt tot maximaal drie per offerte-aanvraag
  • er hoeft pas commissie betaald te worden als er een verkoopovereenkomst gesloten is

De verkoopmakelaar kan dus eenvoudig via huis verkopen offertes nieuwe klanten vinden zonder dat hij tevoren acquisitie-kosten hoeft te maken en de verkoper weet dat hij kwalitatief hoge offertes ontvangt.

Reageren is niet mogelijk