Hoeveel kost payroll? NL Payroll biedt de laagste prijs garantie voor kwaliteit payroll!

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft payroll voor uw bedrijf? Of bent u inmiddels al overtuigd, maar hangt het vooral af wat payroll u gaat kosten? Wij van NL Payroll bieden u gegarandeerd de laagste prijsgarantie zonder concessies te hoeven doen in kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bekijk voor meer informatie over onze payroll service onze website of neem vrijblijvend contact met ons op: nlpayroll.nl

Wat zijn de kosten van Payroll?

Als u kiest voor payroll draagt u als ondernemer uw werkgeversrisico’s over aan ons als payroll bedrijf. Wij verzorgen dan uw administratie, salarisverwerking en juridische aspecten van het werkgeverschap. Zo hoeft u geen kostbare tijd meer te besteden aan uw personeelsadministratie. Welke kosten hieraan zijn verbonden is afhankelijk van een aantal factoren. Wij leggen u graag uit welke factoren dit zijn, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe wij speciaal voor uw medewerkers een payroll tarief berekenen.
Wij van NL Payroll berekenen de kosten door het afgesproken bruto uurloon van uw medewerker te vermenigvuldigen met een omrekenfactor. De hoogte van deze omrekenfactor is afhankelijk van de hoeveelheid uren die de medewerker werkt, de hoogte van het brutoloon, het soort pensioen dat er is afgesproken en welke cao van toepassing is op het arbeidscontract. Dit wordt ook wel het ALL-IN payroll tarief genoemd. Hierin zitten eigenlijk alle administratieve en juridische kosten die van toepassing zijn als een medewerker in loondienst werkt. Hieronder een opsomming van wat er allemaal is opgenomen in het ALL-IN payroll tarief:

 • Alle werkgeverslasten
 • Reserveren van vakantiegeld
 • Brutoloon van de medewerker
 • Reserveren van vakantiedagen
 • Afdracht pensioenpremie
 • Complete salarisadministratie
 • Reserveringen van ATV-dagen, feestdagen en bijzonder verlof
 • Servicepunt voor alle payroll krachten

NL Payroll bespaart u gegarandeerd kosten

De kosten voor payroll zijn gegarandeerd goedkoper dan de kosten die u dient te maken om zelf uw personeelsadministratie op orde te houden. U profiteert bij ons namelijk van schaalvoordelen! Doordat uw werknemers bij ons op de loonlijst worden gezet, heeft u geen kosten meer aan de salarisadministratie, verzuimverzekering, premies en pensioenen, juridische kosten bij ontslag en hoeft u geen beroep te doen op een accountant. Het gehele pakket is meegenomen in onze payroll service. 
Bovendien bieden wij u de laagste prijsgarantie aan. Van alle payroll bedrijven in Nederland, bent u bij ons dus zeker het voordeligst uit. Hierbij hoeft u geen concessies te doen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij beschikken namelijk over de NEN-4400-1 certificering, Daarbij beschikken wij tevens over een WKA verklaring vanuit de Belastingdienst, waaruit blijkt dat wij altijd tijdig en volledig premies en belastingen afdragen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving, waardoor wij zijn aangesloten bij het ABU. Kortom voordeel zonder concessies!

Voordelige payroll kosten bij NL Payroll:

 • De laagste prijsgarantie
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en service
 • Geen omkijken meer naar personeelsadministratie
 • Kostenbesparend
 • Tijdbesparend 
 • Servicepunt voor alle vragen, zowel van u als uw medewerkers

Benieuwd welke kosten eraan verbonden zitten voor uw personeel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons website: nlpayroll U krijgt al binnen 1 werkdag antwoord van ons, waarbij wij u een helder en eerlijk voorstel doen. Twijfel niet langer, want u bent goedkoper uit!

Reageren is niet mogelijk