Hoe zorg je voor goede oxygen absorption?

Hoe zorg je voor goede oxygen absorption?Als je werkzaam bent in de horeca en bijvoorbeeld een eigen restaurant of cafĂ© runt dan ken je dit probleem vast wel: producten die snel oud worden en daardoor niet meer lekker van smaak zijn. Deze producten zul je dan weg moeten gooien of moeten verkopen tegen een lagere prijs, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gebeurt dit teveel of is er een verkeerde bestelling geleverd dan kan dit uiteindelijk ook zorgen voor hogere kosten. Erg zonde! Canadaco B.V. kan jou daarbij helpen met oxygen absorption. Dit zijn droogzakjes die je bij het product in doet waardoor producten een langere levensduur krijgen. Je kunt je voorstellen dat oxygen absorption bij bijvoorbeeld brood en vlees van essentieel belang kan zijn. Dit zijn producten die snel verouderen en niet een erg lange levensduur hebben. Het is daarom een uitkomst als je met oxygen absorption dit soort producten een langere levensduur kunt geven. Dergelijke droogzakjes zijn echter niet alleen handig bij brood- en vleesproducten, maar kunnen ook gebruikt worden voor kazen of andere soorten zuivelproducten en noten en rozijnen. Ook deze producten hebben last van veroudering en naarmate een product wat langer op de plank staat zal hoe dan ook de smaak verminderen en de algehele kwaliteit van het product afnemen. Hoe fijn is het dan als je met de oxygen absorption van Canadaco B.V. voedselproducten in jouw restaurant langer mee kunt laten gaan? Er zullen namelijk altijd dagen zijn waarop het rustig is en er minder verkocht wordt en je dus onvermijdelijk producten over zult houden. 

Hoe werkt oxygen absorption?

Oxygen absorption gebeurt door middel van het plaatsen van droogzakjes bij de producten die jij van een langere levensduur wilt voorzien. Je plaatst de droogzakjes bij het product en deze zakjes absorberen eerst het overtollige vocht. Daarna zullen de zakjes het zuurstof absorberen dat bij het product terechtkomt. Als je producten van zuurstof onttrekt, zullen deze producten automatisch een langere levensduur krijgen. Oxygen absorption is niet overal nodig. In ruimtes met een normaal vochtgehalte zal het voldoende zijn om de producten gewoon goed af te dekken en te verpakken. Wanneer je echter je producten moet opslaan in een ruimte met een vochtige atmosfeer, dus hoger dan 85% Relatieve vochtigheid, is het enkel afdekken of goed verpakken van je producten onvoldoende om de producten vers en bruikbaar te houden. De oxygen absorption droogzakjes helpen je hierbij uit de brand. De droogzakjes maken gebruik van zuurstof absorberende middelen en zijn goed te gebruiken met de gebruikelijke consumentenverpakkingen. De droogzakjes verminderen dan al snel het zuurstofgehalte in de verpakkingen waardoor producten langer vers en houdbaar blijven. Daarnaast zorgt het ervoor dat producten zoals vlees minder snel verkleuren. 

Waar koop je dit?

De oxygen absorption producten van Canadaco B.V. kun je bestellen op droogzakjes.nl. Hier kun je bekijken welke soort droogzakjes jij nodig hebt voor jouw producten. Er zijn namelijk verschillende soorten oxygen absortion die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden en producten. Daarnaast kun je de producten van Canadaco B.V. kopen bij onder andere deze resellers en verdelers:

  • Toma Car Parts
  • Formido
  • Motor Centrum Eibergen
  • Silica Gel Shop
  • Biker’s Motoport Store
  • Knobben Caravans

Reageren is niet mogelijk