Het juiste adres voor toneellessen

toneelhuisamsterdam - toneellessen

Bent u op dit moment op zoek naar een cursus die u een goede voorbereiding kan bieden op de echte toneelopleiding. Wilt u deze HBO opleiding graag gaan doen, maar hebt u het gevoel dat u uw toneelvaardigheden eerst nog wat bij moet spijkeren om toegelaten te worden? Kies dan voor toneellessen bij Toneelhuis Amsterdam. Hier kunt u de Voorlopleiding Theater Nederland volgen, zodat u wordt klaargestoomd voor het echte werk. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor onze toneellessen te gaan. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Woont u zelf ook in Amsterdam of studeert u hier? Dan is dat natuurlijk ideaal, want u kunt zo uit school of vanuit huis naar ons toe komen. Dat scheelt weer extra reistijd. Toch ervaren wij dat ook veel jonge mensen uit andere steden naar onze academie toe komen. En dit zegt ook veel, want het betekent dat ons instituut goed aangeschreven staat en dat cursisten het de moeite waard vinden om een poosje te reizen voor de toneellessen. Al met al is de keuze voor ons een hele goeie. Wij maken u klaar voor het echte acteerwerk!

Onze toneellessen zijn altijd betaalbaar

Het staat als een paal boven water dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat toneellessen alleen weggelegd zijn voor een rijke elite. Ze denken dat ze er erg veel geld voor neer moeten tellen. Gelukkig bewijst Toneelhuis Amsterdam dat dit lang niet altijd zo hoeft te zijn. Bij ons vindt u dan ook zeer aantrekkelijke tarieven voor de lessen, zodat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Het leven is vaak al duur genoeg en dan is het wel zo prettig als de toneellessen een beetje betaalbaar zijn. Bij ons hoeft u het in ieder geval om de prijs niet te laten om les te nemen. Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten op ons toneelinstituut, op onze website toneelhuisamsterdam.nl of tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek. Wij horen graag van u!

Wat kunt u zoal van ons verwachten?

Als u voor toneellessen van het Toneelhuis Amsterdam kiest, dan neemt u een hele goede beslissing. Hiermee zorgt u er namelijk voor:

  • Dat u goed beslagen ten ijs komt bij audities voor elke theateropleiding
  • Dat u een geweldige tijd gaat beleven, omdat toneelspelen in de eerste plaats gewoon ontzettend leuk is
  • Dat u veel verdieping in uzelf krijgt, want persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel
  • Dat u wekelijks ge├»nspireerd wordt door ervaren professionals in het vak, die uw docenten zijn.

Kortom, de toneellessen bij ons zijn een bron van vreugde, leerzaamheid en nog veel meer. En u kunt er alle kanten mee op. Het kan ook wel eens erg confronterend zijn, omdat toneelspelen veel van u vraagt. En niet elke rol is even gemakkelijk in te vullen. Maar u komt er altijd beter uit dan dat u erin ging. En de begeleiding bij de toneellessen is uitstekend, dus u wordt zeker niet aan uw lot overgelaten. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Breng dan gauw een bezoekje aan toneelhuisamsterdam.nl en kom alles te weten over onze aanpak en het aanbod. Wilt u nu al meer informatie aanvragen? Bel ons dan even op voor een antwoord op al uw vragen over de toneellessen.

Reageren is niet mogelijk