Het aanleggen van een installatievloer laat u verzorgen door System Floor Technics

Zoekt u naar een geschikte installatievloer? Dan bent u zeker bij System Floor Technics aan het goede adres. Zij zijn specialist in het aanleggen van deze vloeren en kunnen u hier alles over vertellen. Uiteraard vinden ze het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit belangrijk en hebben ze de juiste vakmensen om de klus te klaren. U kunt hier onder meer kiezen voor de volgende producten:

  • Demontabele verhoogde systeemvloer
  • Vloer- en ventilatiepanelen
  • Afwerking vloer- en ventilatiepanelen
  • Accessoires, opties en onderdelen

Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van de aangeboden producten en diensten, dan kunt u altijd eens een offerte aanvragen. Dat kan gewoon online via de website Systemfloortechnics.nl. Uiteraard kunt u ook altijd contact leggen via het telefoonnummer op de site of door even een mailtje te sturen.

Een installatievloer oogt altijd professioneel

Wanneer u een kantoor binnenloopt, dan zal er één ding zeker zijn: er zal op zijn minst één computer te vinden zijn in het pand. Wanneer er meerdere mensen op kantoor werken of het betreft gewoon een grote firma, dan is het realistisch om er vanuit te gaan dat er een groot aantal computers zal staan. Met de komst van de computer is er veel veranderd in de wereld. Alles lijkt ineens aanzienlijk makkelijker te gaan. We kunnen simpel contact onderhouden met mensen aan de andere kant van de wereld, kunnen online klanten aantrekken en natuurlijk wordt de pc volop gebruikt om documenten mee te maken. Het hebben van meerdere pc’s in een ruimte, dat is natuurlijk prettig. Er kleven echter ook nadelen aan. Wat te denken van alle snoeren die verbonden zijn aan deze apparaten? Om nog maar te zwijgen over de printers en faxen. Al die kabels wilt u uiteraard het liefst niet over de vloer laten lopen. Dat zorgt in de eerste plaats voor een zeer rommelige uitstraling. Met zoveel snoeren die overal liggen, wordt de aandacht gelijk getrokken naar deze kabels. Hoe netjes en modern uw kantoor verder ook zal zijn, dankzij deze kabels zal men altijd een rommelige indruk krijgen van uw onderneming. Maar dat is nog niet alles, want als er snoertjes over het gangpad lopen dan is het een kwestie van tijd voor er iemand over struikelt of er iemand achter zijn bureau verstrikt raakt in de wirwar aan snoeren. Om dit te voorkomen kunt u het beste kiezen voor een installatievloer. Mocht u niet weten wat een installatievloer precies is, dan leggen we dit graag voor u uit. Een installatievloer is eigenlijk gewoon een verhoogde vloer. Hij dient om kabels en leidingen uit het zicht te houden. Deze worden dus verborgen tussen de installatievloer en de daadwerkelijke vloer. Dankzij zo’n installatievloer wordt uw kantoor weer netjes, omdat alles vakkundig weggewerkt is. Dat betekent echter niet dat u er niet meer bij kunt komen voor het plegen van onderhoud of het oplossen van problemen. Het is zelfs mogelijk om de ruimte onder de installatievloer te laten koelen, waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Waarom? Omdat het vrij warm kan worden door zoveel computerkabels die eronder liggen. Dankzij de verkoeling zorgt u ervoor dat de kans op oververhitting zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Luchtdoorstroming

Het is ook een mogelijkheid om de installatievloer te laten voorzien van ventilatieroosters. Dat zorgt voor een optimale luchtdoorstroming. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een actief ventilatiepaneel SFT Type Jet-Panel. Wat hiervan de specificaties zijn, dat leest u op de website. U vindt hier meer informatie over de luchtdoorvoer, de afmetingen, minimale bouwhoogte van de verhoogde vloer en belastbaarheid.

Reageren is niet mogelijk